Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Új hozzászólás Aktív témák

• kiskekko

tag

Nagyjából átolvastam a topicot és úgy látom nagyon megoszlanak a vélemények az ideális kijelző méretről. Az első normális minőséget képviselő anno tepsi/péklapát kategóriát képviselő készülékem egy Desire HD volt, ahhoz képest hogy mindenki megszólt érte hogy mekkora, minden tevékenység élvezetesebb volt rajta mint bármi máson. Akkor úgy voltam vele hogy ez az ideális méret ettől nem kell se nagyobb se kisebb. Másfél évvel később megvettem a Galaxy Nexusomat amit jelenleg is használok, 4,65 inch...hm...ismét nagyobb készülékem van, sokat gondolkoztam hogy nem lesz e túl nagy. Imádom minden szebb, jobb, kényelmesebb rajta, zsebben is kényelmes hordani, kézbe fogva is jó és kifejezetten szeretem két kézzel is használni. Ezek után én nyugodt szívvel elfogadnék egy Note-ot is akár, mert akárki akármit mond a telefonálás ma már egy a sok funkció közül és véleményem szerint minél nagyobb egy ilyen készülék annál jobb arra amire kitalálták (persze bizonyos határok között). Sok függ attól is hogy hogy oldják meg a Samsungnál ezt 6,3" ha igaz egyáltalán, ha minimalizálják a keretet akkor nem is jelent akkora méretnövekedést fizikailag. Felőlem amíg farmerzsebben tudom hordani kényelmesen addig növelhetik a méretet. Hozzáteszem hogy a közelmúltig azon a véleményen voltam hogy "atyaúristensohanemkellekkoratepsihogylehetezthasználni4-4,3"akirály".

Új hozzászólás Aktív témák