- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaPe
tag
A reklámokba mindig kell valami, amitől úgy érzed, hogy azt szeretnéd amit ők csinálnak, ahogy ők élnek. Ezáltal keletkezik egy hiányérzet, és pontosan ebbe tolják bele az eladni kívánt terméket. Itt nem volt semmi ilyen. Főiskolás vagyok, mégsem lett nálam sikeres. Maximum a nagyon fiataloknak. Szerintem ez a reklám inkább a 14-18 év közöttieknek szól, bár nem gondolom, hogy a Samsungnak ez volt a célja.
ui.: nem vagyok alma fan
-
Pirosász
aktív tag
Hát lehet fiatalokat céloz,de miért is telitalálat?Nagyon erőltetett.Reklám akkor működik,ha valamilyen életérzéssel próbálja eladni a terméket.Főleg fiataloknál ez nagyon fontos.Ez mit ad át?Lóbáld a telefonod?Ilyen egy fiatalokat nem csak megcélzó,de el is találó reklám:[link] Jó telefon az S4,de ez a reklám pocsék.Nem tudom kit bíztak meg hogy készítse el,de nagyon nem sikerült szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest