- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mlevike
csendes újonc
Van egy Samsung Galaxy Fame GT-S6810P okostelefonom ,és jelenleg "custom" rom van rajta, de eredetileg vodafonos a telefon de semmilyen sim kártyát sem ismer fel.Jelenlegi bootloaderem Clockwormod 2 ,most Corsifame 2 operációs rendszert használom. Hogy tudnám megoldani hogy legalább a vodafonos kártyát felismerje,de az lenne a legjobb ha a Telenorost is felismerné (azaz fügetlen lenne,mert telenoros vagyok).
Segítségeteket előre is köszönöm! -
adamandras
csendes tag
Kicsit lassú de ha egy sd-re átrakunk minden appot akkor nagyon gyors. Csak rootolni kell.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz akosright #64 üzenetére
Én is vettem egyet a feleségemnek, igaz az Ace2-re akartam rábeszélni, de ez jobban tettszett neki. A külseje (sötét kék) egészen jó, a kijelző is jobb, mint a Mini2-nek. A memória viszont kevés. Felraktam pár dolgot, alig volt 30-40MB szabad hely, néha be is zárta a böngészőt, videólejátszót. A ZTE Bladen 3x annyi program van, mégis szabad 163MB. Most csak a Viber, MobileVoip van rajta, bezártam pár alkalmazást, ez jó lehetőség a JB-nél, így 100MB szabad hely van. Jó lenne valami listát találni, hogy miket lehet leállítani, valahol láttam már ilyet csak most nem találom.
Nekem az furcsa, hogy a háttérkép fix.
A billentyűzetet jó lenne ilyenre lecserélni, semmi különlegesség nem kell, csak az hogy sötétszürke legyen a háttér.
Wifit gyorsan megtalálja.
Ezzel a fülessel annyira hangos, hogy max. 50%-on tudom hallgatni.
Az USB leválasztás nem működik, pedig a Kiest is felraktam.[ Szerkesztve ]
-
akosright
tag
Megvettem a Telenornál. Lehet kérdezni. Bár még be se kapcsoltam.
-
flash-
veterán
mi a kódja ennek a telónak?
pl galaxy advance i9070
ace s5830ennek mi?
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz sing1ep1ayer #61 üzenetére
Vannak jó telefonjai az emlegetett két gyártónak, de unbrickelési és haxolási szempontból egy samsung barátságosabb. Meg egy olcsó kínai telótól pláne nem várhatsz szoftverfrissítést. A Huawei G300-ra az ICS örömteli volt persze, de kevés.
Inkább a SmartQ-nak kéne elkezdeni telefont gyártani, a termékeik alázzák az összes tabot amit ismerek. Galaxy tab kína dzsunkabigyó melette.
SmartQ gyárilag rootolt, 4.2.1-gyes frissítéssel jött nemrég, lagnak fennakadásnak jele sincs. Az 1080p videofelvétel volt bugos, de a kamera se volt vészes, 5MP AF megvan. Ja meg a fém ház... T20-ról beszéltem. Meg minden Texas Instrument alapokon van, nem ilyen olcsó "modemprocesszorokra" építkeznek. Lévén az MSM7ezer az még az.A Samsung sikerét máig nem értem. OK a boltban több mint a fele a termékeknek samsung, és annak a 95%-a rosszabb mint a konkurens. De pusztán ez a mennyiség elég volt?
Samsung se sima, se okostelót nem tudott soha normálisat gyártani. Ha megtette, a szoftveren, vagy annak frissítésén bukott el... -
sing1ep1ayer
őstag
válasz quailstorm #57 üzenetére
Nyugalom! Szép lassan betörnek majd ide is az olcsó kínai csodák, aztán a Samsung és társai mehetnek a levesbe. Most nem a mindenhonnan beszerezhető noname tévévevős hulladékokra gondolok, hanem a Meizura, Xiaomira és hasonlókra. Ha ezek egyszer elárasztanak minket, a mostani nagyoknak nem lesz maradása, pláne hogy addigra várhatóan még többen elszegényednek és jobban odafigyelnek majd az emberek, mire adnak ki pénzt. A luxuskategóriának megmarad a vevőköre, de a drága szemétnek nem (lásd a cikk tárgyát), akárhogy is reklámozzák. Nem véletlen a ZTE és a Huawei szárnyalása - ez még csak a kezdet.
-
Blyan
félisten
válasz quailstorm #59 üzenetére
Mindegy, azon nem változtat a dolog, hogy Nexus S bár Samsung gyártmány, nem a koreaiak által volt támogatott.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz quailstorm #57 üzenetére
Lehet, hogy HW ugyanaz, csak ami különbség, hogy a Nexus S frissítést a Google adta ki, az SGS-ét meg a Samsungnak kéne. De az - érthető módon - nem foglalkozik ezzel. De volt valami ICS féle az SGS-re, nem?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
quailstorm
nagyúr
Aha, tehát ahelyett hogy kiadnák a galaxy mini2-re a JellyBeant, megcsinálják ugyanazt kb 3 dollár többletköltséggel, és jellybeannel, aminek kb 3 ezerrel kéne többe kerülni Magyarországon, de majd 20-szal fog. Ja és majd veszik mert Samsung.
Na ezért nem veszek ettől a szemét gyártótól semmit. Bezzeg galaxy S-re még ICS sincs, pedig a HW ugyanaz mint a nexus S... (Nomeg Tegra 2, 1GB RAM, Captivate Glide, 2.3.6)
Mini 2-re meg beígérték a JB-t még 2012 aug-ban...
Ez a telefon meg még rondább mint a mini 2. A legócskább Alcatel is szebb ennél a tejfölösdoboz szappantartónál.
Mondanom sem kell hogy mind ez, mint a young a 768MB RAM-jával gyengébb mint egy HTC Desire vagy Xperia X10i... Szánalmas ami itt megy.
Ebben MSM7225A-nak kéne lenni, de legyen 7227A mert 1GHz. A young az tuti 7227A.[ Szerkesztve ]
-
Alsó kategóriában ez a készülék tökéletes ,és még vaku is van rajta, jó vas ,szerintem jobb a Galaxy Young-tól is csak a ram nem ,de önmagában igen is válalható egy jó árcímkével.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
littlelion21
addikt
válasz xperiasigi #53 üzenetére
Erre a Galaxy Young-ra gondoltam (S6310), amiről Te beszélsz, az csak simán Y (S5360).
-
xperiasigi
őstag
-
Azie
őstag
A hírből kimaradt, hogy "és egyedi formatervvel."
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
fojuzer
aktív tag
Hm a Ram kicsit kevés ma már,amugy a "SIM kezelse milyen megoldásu,függetelen,vagy szokásos csak az 1-ik.??
föolvaso
-
robicheck
csendes tag
Nem tudom, ha ez a telefon 50e forintba fog kerülni, akkor az kimeríti a szégyen és gyalázat kategóriáját...
Lehet, hogy átsiklottam felette, de ennek csak egy single core 1ghz procija van 512mb rám társaságában: ez nem ér 50ezer forintot.
sony xperia U ilyen árban van, ketmagos 1ghz processzor, a ram ott is csak 512mb ram, Mali-400MP grafikus gyorsítóval ellátva.
Persze tudom vannak más gyártók, akik ebben az árkategóriában szintén single core procis telefonokat gyártanak, csak azok igényesebben vannak összerakva.
És nem ilyen gusztustalan szappantartó formában vannak öntve.Az előbb dicsértem a telefont, de a dicséretet csak akkor érdemli ki, ha 40e-be fog kerülni (igen az elején 30-at írtam, megnéztem a mobilarakat, meg is lepődtem, hogy ennyiért még mindig 600 mhz armv6 proccal ellátott androidos csodákat sóznak rá az emberre) ennél magasabb ár esetén szimpla lenyúlas az egész.
(Nagyon el lettek árazva a mobilok itt Magyarországon... vagyis nem csak azok.)
-
Mészi2
tag
Ez legalább 50 lesz
-
svili
tag
válasz RaveForce #34 üzenetére
Miért, szerinted az teljesen rendben van, hogy annak idején az ICS frissítést azzal söpörték le, hogy nem bírja az SGS vasa a TouchWise miatt, erre kiadnak egy olyan modellt, amiben majdnem teljesen ugyanaz a hardver dolgozik és elmegy rajta a Jelly Bean is??
Persze az a hülye, aki ezt szóvá "meri" tenni...
''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
Hina
aktív tag
Ezen legalább vaku is van. A mini 2-n és a Young-on nincs..
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
daniel909
addikt
mégsem mondhatták azt, h "nem frissítünk, mert nekünk az az érdekünk h te ÚJ samsungot vegyél, és nem az, h a régi telódat frissítgessük..."
ON: nem tetszik, tucat samsung hatása van ingyen sem kéne. persze nagyon sok embernek pont egy ilyen tudású telefon kell, elfogadom.
adam.np: pedig ha ez a mini 2 folytatása, akkor nem adhatják drágábban mint 30K. és ha megnézed az idei felső kategóriát, ez simán alsó kategória, szóval nem elképzelhetetlen a 30K-s ár.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
robicheck
csendes tag
jó kis telefon!
~30e forintos (de inkább 25e) árkategória lenne a legreálisabb, ahol a minik is elhelyezkednek.
És így végre eltűnne az összes f@s minőségű galaxy mini-mini2, a régi architektúrájú arm procikkal együtt. 1giga ram azért elfért volna még... de az alsó szegmensben egyelőre megfelelő a fél giga ram is. -
FET-MEN
veterán
Látom voltak már ilyen hsz-ek, de tényleg szappan ismét.. ráadásul kicsibe.. nekem nem tetszik..
Iphone 7
-
-
Zoja™
őstag
Csak én érzem pofátlanságnak, hogy anno. mikor a Galaxy S frissítéséről volt szó, akkor az lerendezték azzal, hogy nem elég a vas, hogy meghajtsa az ICS-t és a TW-t???
Erre piacra dobnak egy valamivel gyengébb konstrukciót, Jelly Bean-nel, amin vígan elszaladgál a Táccsvíííz? -
dokee78
félisten
Újabb szappan.
Miért? -
littlelion21
addikt
A kisebb Galaxy Young-ba sikerült belepréselni 768MB RAM-ot, akkor ebbe miért nem...
Egyébként ennyire semmitmondó formatervvel már szinte művészet kijönni.
-
persil
nagyúr
113,2 x 61,6 x 11,6 és ilyen méretekhez képesek voltak 3.5 megjelenítőt tenni.
Legközelebb ne rakjanak rá kijelzőt se, mert felesleges.
Alul meg felül konkrétan meg lehet rajta reggelizni, akkora a felesleges hely. Tudom, hogy ez szubjektív, de én rég láttam ennyire ocsmány telefont.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
sing1ep1ayer
őstag
Biztos vagyok benne, hogy drágább lesz, mint egy Blade III és egyértelműen rosszabb annál. 320 x 480-as kijelző szerintem szégyen 2013-ban androidos telefon esetén. Ezt már csak a hagyományos mobilokba szabadna berakni.
-
beccyboy
aktív tag
-
adam.np
csendes tag
Ez már nevetséges. Körülbelül minden új Samsung mobilról szóló cikkhez be lehetne tenni ugyanazt a képet. Ez nem is lenne akkora probléma, ha nem lenne ilyen nyominger az összes.
Nexus 4
-
zotyesz66
őstag
Még egy Samsung, még egy android. Jajj, de izgalmas!
-
kengyel
nagyúr
Hamarosan kiderül milyen árban gondolkoznak Szerintem 40 körüli összeg még korrekt lenne az elején. Azért több mindenben kitűnik a Mini 2-től és az függetlenül 30-33 magyar pénzig alakul. Egy gondom van velük elszállnak az árazással, de még így is fent vannak a piacon ,nem is kicsit.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Dominó85
addikt
Megnyugtatok mindenkit, hogy a Samsung termelésének 70%-át átköltöztette Kínába még 2010-ben (mint ahogy azt tette a Sony, LG, HTC és az Apple is annak idején). Közös gyárban készül az LG, Samsung és az Alcatel bizonyos készülékeinek kijelzője, valamint az adatkommunikációhoz szükséges alkatrészek (vevő egység, wifi, stb...) Egyszerűen a magas ár köszönhető a 27%-os ÁFA-nak és az alapból pofátlan nagy gyártói árazásnak.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
helixP
nagyúr
Hát ha 50 ért adja, az marha nagy öngól... 30-35 körüli árral akkora market share-t szakítana magának, hogy az csak na.
Pléd 3-ak, meg Alcatelek mehetnének a levesbe. Pláne egységsugarú usernek, aki szerinte ez "majdnem Galaxy 3", illetve "csak a Samsung, mer a többi kínai." -
DeFranco
nagyúr
Egy kicsit erősebb processzorral venném simán. Pont ez kellene, samsung, TW, 3,5", felbontás is megfelelő.
Tartalék... az nincs benne egy csepp sem sajnos.
-
Dominó85
addikt
Bluetoth (4.0) - Kék Tóth
Jó cikk, de ez a teló 10-15k-nál nem ér többet. Kíváncsi leszek az árcédulájára (tipp: 30.000.-)* Péter - 06302461862 *
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nahát, milyen formabontó...
Attól még viszik majd, mint a cukrot.<< Heimdal >>
-
AS
félisten
Ha belegondolunk pont ilyen tudással kezdte az Iphone is 3.5 ös kijelzö 320*480. meg stb. Hogy telik az idő....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
helixP
nagyúr
Az új Samsung mini. Tarolhat simán, normális árazás mellett.
-
fornettisuti
veterán
S3 is tejfölősdobőzből kihajlitgatott szappantartó, nőknek éspervagy nőies beállítottságú egyedeknek.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
asdf74
tag
Ez a forma kötődik a minőséghez.(S3) Gondolják hogy jón ne változtass.
-
Blyan
félisten
Na végre, egy egyedi formájú Samsung!
-
imi314
senior tag
ha jó áron lesz akkor tuti néptelefon lesz
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
saelin
veterán
Jöhetne már valami új design... Amúgy tetszetős. Reméljük nem szállnak el az árral sem.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kengyel
nagyúr
Nagyon nyomja most az alsó kategóriát a Samsung . Nem is rossz telefonokkal kezd Árazásra leszek kíváncsi
kengyel
-
jagelo
aktív tag
ugyanúgy néz ki megint mint mindig kellene újítani kicsit a samunak ritka unalmas ez már komolyan mondom Én csak kérdem mi a olyan fantasztikus ebben a telefonban??
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
LED!! ujjé! sikerszéria várományos, sztem egyből la fleur-ben is kikéne hozni, csajméretű teló!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
tom956ster
aktív tag
Szerintem ez korrekt. Egy remek árazással tarolhat az alsó szegmensben. Ugyan kicsivel nagyobb kijelzővel, de láttuk már ezt a felhozatalt (na jó, jobb minőségő kijelző is volt az): Samsung Galaxy S (bár abban nem volt ledes villanó (ami nekem a mai napig hiányzik, de akkor sem adom az S-t semmiért
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
wertigo1984
őstag
Illene mar lecserelnem asszony lanyanak a Minijet valami hasonlora.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
raper
senior tag
S ő is érkezik majd kétkártyás kivitelben. Remek.
-
BloodRay
veterán
Nézd már 4.1-es Samsung TouchWizzel és 512MB RAM-mal...
Egyébként alsó kategóriában ez is sikeres lesz."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
HawerKing
őstag
Az also kategoriaba tokeletes telefonokkal all elo a SAMSUNG
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest