Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
válasz
BladePocok #131 üzenetére
T-mobile nem fogja forgalmazni, vodafone-tól pedig ma kapok majd választ ha minden igaz.
-
novinyul
veterán
Már várom hogy megjelenjen a Telenornál
De ahogy a telefonok árait belövik
Mondjuk az már biztos hogy csak a Telenor fogja forgalmazni.
-
zsoltti
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #121 üzenetére
135ért galaxy note a saturban Hamburgban
Valaki nem jár arra? hozhatna nekem egyet.
. de úgy látom csak 4 et adnak ennyiért, gondolom csak valami reklám!
-
maki12
senior tag
akinek fontos az máris vehet!!!
-
kristof83
aktív tag
Szerintetek függetlenül (nem szolgáltatónál) kapható lesz nálunk fehérbe is az elejétől?
Én is vennék ahogy megjelenik, de ha lehet inkább fehérben!
Amúgy nálam simán kivált egy iPad2-Blackberry 9900-as kombót.
Plusz ha eladom a kettőt még pénzem is marad!! Szuper....
Szerintem nagyon jól rátapintott erre a Samsung és sikeres lesz a készülék (ráadásul mondom ezt úgy hogy nem vagyok egy nagy Samu fan).
Mindenhol jók a visszajelzések a készülékről, és a vásárlók és tech őrültek (mint mi) is lelkesek. -
Miért, egyébként mi mást írtál. Súgok, hogy a föld lakosságának kevesebb mint 0,2%-a fog valaha is Note-ot venni. Ha a maradék 99,8% is mind itt jelentené be, hogy nem vesz ilyet, és ezt megtenné az összes létező készülékkel kapcsolatban, amit nem vesz meg, akkor a fórum önmagában értelmetlenné válna. Mivel te semmivel nem vagy kiválasztottabb, mint az említett 99,8% közül bárki, a te hozzászólásod is értelmetlenebbé tette a fórumot, tehát fölösleges, rosszabb esetben troll volt.
-
bostone
addikt
Csak az értelmetlen hsz-ek számát akartam szaporítani. Nyerni lehet vele valamit vagy attól leszek valaki, ha nálam a szavak java? Ugyan már...
-
vulnrea
aktív tag
válasz
NathanCullen #108 üzenetére
El tudom képzelni
Galaxy S2-őm van és vittem a szervízbe, erre úgy vittem oda a srácnak, hogy I9100 stb stb... kamerahibája van aztán csak nézett, hogy most melyik telefonról beszélek
Ezt csak azért írtam le, mert kb. a csaj is ennyit tudott
-
vulnrea
aktív tag
Nagyon tetszik ez a teló már csak 4 nap és megjelenik a telenornál, reméljük lesz t-nél is! (egyébként tegnap rákérdeztem t-nél a boltban, mert itt van a közelben, de azt mondta a csaj, hogy ő nem adhat ki információkat...
)
Viszont láttam egy másik videót mellette ott volt a Dell Streak is, egyáltalán nem volt nagyobb, sőt pont ugyanakkora!
-
bostone
addikt
Azért sem veszem meg...
-
maki12
senior tag
itt egy unboxing!
-
ronson88
aktív tag
Már megjelent apró hirdetésben.
-
zsoltti
senior tag
-
sagit
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #91 üzenetére
mondjuk ha leülök akkor pénztárcát, telefont egyből veszem ki a zsebemből... és rakom az asztalra
ha sétálok csak akkor van bent... tömegközlekedésen is a kezemben van, kocsiban meg eleve a tartójában...
egy kezes használatra: átlagos kezű vagyok.. 180 cm magas férfi...
a note ugye 2 cm-el magasabb mint az SGS... a keret fellül vajon milyen vastag? 1,5-2cm?
csak mert akkor a kijelző teteje olyan magasságig tart elvileg mint a mostani SGS-em teteje...csináltam 1 videót húgom Minijével ezért a minőség olyan amilyen... de 1 kézzel a notibart simán elérném a note-on is ha az sgs tetejét is simán elérem.. sőt kicsit túl is lóg az ujjam
de persze 8.-a után élőben ki fogom próbálni.. ez csak elméleti sík -
sagit
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #89 üzenetére
elfér az sima nadrágban is
, akksi időre kíváncsi leszek én is...
-
Alvin_ti4200
félisten
Én is kint voltam a sajtón, de engem nem győzött meg ez a képernyő méret. Az eszközzel semmi gond nem lenne, de:
- túl vékony a hátlap és ennyiért nekem ne legyen átlagos minőségű műanyag
- egy kézzel szinte lehetetlen használni, ha kézben akarod tartani, az átellenes felső sarkot és környékét még a nagy kezűek sem érik el
- hiába az óriási (2500 mAh) akksi, nagyjából egy napig tart ki vele a telefon
- a stylus poénnak jó, de gyakorlati haszna nincs, mert ahhoz nem elég pontos és a brutál vékony készülék miatt nagyon kényelmetlen a kijelzőn használni
- bár Uj Péter nagyon poénosan kijelentette, hogy végre egy "telefon", amely kitölti a rövidnadrágja zsebét, viszont semmilyen mást nem. Ergo nem tudsz vele csak úgy elindulni otthonról, mindenképpen vagy kézben vagy külön zacskóban/táskában kell tárolni
- a kijelző ennélfogva mobilhoz túl nagy (bár kétségtelenül nagyon jó a képminősége), tablethez túl kicsiÉn nem jósolok neki nagy sikert, főleg itthon, a 170 ezres induló ár pedig éppen, hogy csak elfogadható, de az, hogy a saját tableteik áraival hasonlították össze, elég érdekes megnyilvánulás volt. Függöny.
-
dnelb
veterán
válasz
BladePocok #86 üzenetére
Jóval nagyobbnak gondoltam.
-
BladePocok
tag
Aki a méreteitől félne annak ajánlom , nézzem meg ezt a videót ! [link]
-
ronson88
aktív tag
válasz
krisztian112 #84 üzenetére
Ebbe raktak, abba pedig nem. Biztos meg van az oka.
Akkor az akksi miatt még izgulunk?
-
ronson88
aktív tag
válasz
krisztian112 #80 üzenetére
Van akinek erről más a tapasztalata
Battery life is phenomenal. While you'd expect solid performance from a 2500mAh battery, it's having to power a massive screen (both in terms of size and pixel count) and ultra-fast CPU -- energy vampires for sure. Our battery rundown test (playing a video in a loop starting from a full charge) achieved an impressive 9 hours and 36 minutes, putting the Galaxy Note right into iPad territory.
Forrás: [link]
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
krisztian112 #80 üzenetére
Ennyi erővel lehet nálad egy akkupakk is, amit csak bedugsz a nyílásba és meg van oldva...
-
krisztian112
senior tag
Nade gyerekek! Ez mind szép és jó, hogy kivált egy tabletet, fényképezőt, telefont, de ez EGYETLEN 1 Akksiról megy az egész, szóval jó ha nap feléig bírja. Míg ha van nálad egy pl nokia e52 telónak meg egy 7 es tab az már jobb kombinácó és olcsóbban is kijössz. Míg itt ha sokat akakrsz jegyzetelni, utána már nemtudsz se telózni, se fényképezni. Szóval itt kell egy kicsit mérlegelni...
Sztem egy ilyennek a hátlapját be kellene borítani napellemel, és talán az is dobna az üzemidőn.
-
milanmylo
aktív tag
Meg mi az a Plus?
-
vulnrea
aktív tag
Nekem nagyon tetszik ez a telefon
Még valamikor a nyáron láttam róla egy képet, már akkor megtetszett, most viszont láttam YouTube-on, hogy lesz belőle fehér változat is
.
Az én újjaimhoz képest nem vészes ez a telefon, kipróbáltam a Galaxy Wifi 5.0-át meg a Dell Streak-et is..
Egyik oldalon azt olvastam, hogy a T-mobile-nál is kapható lesz, csak pontosan nem tudom hol láttam...
-
BDave
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #70 üzenetére
Ez pont hogy igaz! Ráadásul sokan úgy írják az olyan véleményeket, hogy "túl nagy, nem fér el a zsebembe" hogy ki se próbálták. Biztos jósnőt ettek...
-
TESCO-Zsömle
titán
Hát, nekem ez nagyon bejövős.
Pont az a bajom, hogy 4" netezni kicsi, 7" viszont zsebre vágni / telefonálni nagy.
Akik szerint ez a cucc túl nagy, azoknak felhívnám a figyelmét, hogy régebben voltak ennél jóval nagyobb mobilok, és azokkal is lehetett telefonálni...
-
arnold2580
csendes tag
Tutira veszek egy ilyet
. Serintem király cucc. DHD-mat s2-re akartam cserélni de inkább egy ilyen! Megértem akinek ez a méret már tul nagy de legalább van választása annak is akinek ez a méret bejön. Én az utobbi csoportba tartozok
-
milanmylo
aktív tag
T-nél várható?
-
bigand77
tag
Hehe, tipikus parasztvakító reklám. Ruhákra sincs szüksége a faszinak (a többieknél mindenkinél van bőrönd), mert majd rajzol magának a galakszi note-on. Hagyjuk már. A reklám fele olyan agybutító marketing, hogy az durva...kiscsaj a fényképezőgéppel...mert nincs más kamerás telefon, csak ez, amin ugye szerkeszteni is lehet. Meg nem lehet más telóhoz is kapni stylust...egy ilyen firkálmányt 3,5 colra is ugyanolyan rossz felvésni, mint 5 colra. 10 colon már viszonylag normálisan lehet rajzolgatni.
Gyakorlatilag ugye az iphone 2007-ben azért lett sikeres, mert nem volt hozzá stylus, amit úgyis csak elhagysz, meg szarakodni kell vele. Ehhez majd lesz, és ez a nagy újítás
. Én meg beletettem vna egy akármilyen okostelót a reklámba, amit a csaj kéjes vigyorral az arcán ZSEBRETESZ a nadrágzsebébe. Na ezt csináld utánam öcsi
Ui nekem egy nadrágomon nincs akkora zseb amibe ez beleférne...csajokén meg pláne. De mindegy, bármit el lehet adni a népeknek, a Dell streak megbukott, mert állatság ez a méret, tabletnek kicsi, telefonnak nagy, de majd a samu fanok megveszik.
Nekem is van ismerősöm, aki a 7-es galaxy tab-ot használja telefonnak.Dottore: +1, pontosan. Ez a samu reklám hazug, és agybutító, az xbox-é szellemes.
-
Dottore
addikt
Kommersz és fantáziátlan reklám. Tudom, akkor mi a jó reklám ha ennyire fikázom? Mondjuk ez egy jó reklám.
-
omlosz
csendes tag
"Telefonnak egyértelműen nagy, nálunk a mérethatár a HTC HD2-nél van, ez annál pont annyival nagyobb, hogy hülyén mutasson a kezünkben és hogy ne férjen el a zsebünkben, tabletnek viszont túlságosan pici,..." idézet a Dell Streak tesztjéből. Most akkor ha Samsung csinálja már jó?
-
lacacesc
tag
nagyon jó ez a reklám
-
ROBOTER
addikt
Nekem nagyon tetszik a készülék, az viszont kicsit aggaszt, hogy a valós videókon a stylusszal való rajzolásnál nagyon komoly késleltetés van egyes kézmozdulatok és a vonal megjelenése között. Digitalizálótáblás és PDA-s tapasztalatból mondom, ez gyakorlatilag értelmetlenné és lehetetlenné teszi a használatot.
-
HardRic
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=kDn5VgLzJqs&feature=share
Láttátok már a reklámját? Szerintem a legjobb reklám amit eddig láttam. -
NathanCullen
senior tag
-
=Mentor=
őstag
válasz
NathanCullen #1 üzenetére
Nem vészes? Tulajdonképpen csak a nagy kijelző + HD felbontásért elkérnek 50-60 ezer forintos felárat... Nevetséges.
-
TwentySix
aktív tag
Olvass:
Galaxy Note wont have nfc in the UKEgyebkent a Samu szerint az nfc opcionalis a keszuleken:
-
zsoltti
senior tag
Már hogyne lenne benn nfc?? Van benne, és samsung azt is mondta hogy nemsoká jön a 4.0 rá.
Már csak az áron kéne faragni hogy magyar embernek is jó legyen
és akkor viszem is mint cukrot
.
Örülök is , hogy van rajongó tábora ennek a cuccnak. Azért változnak az idők és a nézetek a Dell streak óta , látom.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
ez a 170k a harmadik ár amit olvasok, van ahol 200k felett emlegetik, máshol 130k... meglepődnék az utóbbin...
navigációs szoftver van hozzá, ami teljes képernyőn fut? -
dnelb
veterán
Ez a képernyő forgatás animáció mióta van? Vagy ez a tw sajátja?
Egyébként nagyon jó ez a nagy kijelző, kb innentől van értelme telón netezni -
Enjoy
addikt
Ez a körömmel lekaparom, lepattintom-felpattintom hátlap annyira gagyi..
Sorra dobnak ki jó készülékeket, de ez az igénytelen pille-műanyag annyira igénytelen, szerintem nagyon nem passzol a samsunghoz. -
ruzsabazsa
aktív tag
Nekem nagyon tetszik
-
eeXaa
addikt
...ha jól emlékszem arról volt szó, hogy nem lessz drágább mint egy s2...
-
sagit
veterán
MA! tv nem lesz?
nagyobb akksi bőven elfért volna...
-
BDave
őstag
Ez nekem még mindig tetszik, fú de szívesen kipróbálnám! Viszont nekem eddig a hírekből nem igazán derült ki, hogy mennyire funkcionál jól ez a pen-es dolog, hogy mindenhová fel tudok írni valamilyen megjegyzést, szöveget. Teljes szöveg leírásához, jegyzeteléshez el tudom képzelni hogy arra jól jönne. De másra nem nagyon (lehet, hogy csak nekem gyenge a fantáziám).
Meg persze csábító ez a nagy kijelzőméret is, plusz még hogy így próbálják összefésülni a táblagépeket és az okostelefonokat. Sőt, csak a kijelzője miatt már jöhetne is. Így tovább!#1 NathanCullen: ahhoz képest (pl. Galaxy S II) szerintem se drága, pár hónap és már talán vásárolható árban lesz.
-
HardRic
addikt
Féltem, hogy lehurrogás lesz, de szerencsére látom, hogy másnak is tetszik a cucc. Nagyon szépen beleépítette a Samsung az S Penes funkciókat a rendszerbe. Látszik, hogy nem összecsapott munka, és a Londoni bemutatója is nagyon színvonalas volt, a Galaxy Nexusé szintúgy.
-
Solten
őstag
Lathatolag bongeszni (is) qrvajo vele.
-
TwentySix
aktív tag
válasz
[Anduriel] #26 üzenetére
Ahol en lakom, ott terjed eroteljesen, sot a 2012-es Olimpia kisse fel is gyorsitja a dolgokat. Szoval nekem szukseges, alapveto kovetelmeny. Nagyon sajnalom ha kimaradna tenyleg ahogy ahirek szolnak....
-
banhammer
veterán
A videóban jobban rámehettetek volna a böngészésre.
-
Mymelody
aktív tag
Várom a tesztet, kíváncsi vagyok a nexus prime-hoz és a galaxy s2-höz képest sebességben mit tud.
-
maláj
addikt
hát ez a cucc mobilnak nekem már túl nagy, táblagépnek + ölég drága
-
-
Na ez az a méret, amit mindig vártam. Ez még pont befér ingzsebbe, de elég nagy, hogy univerzálisan használható legyen.
-
maki12
senior tag
hááátt....a telenornál az sgs2-őt 30 ruguért akartág utánamdobni,de megakartam várni ezt
jól döntöttem mert nem vészes az ára és a telenornál 50 rugóér elviszem -
törölt tag
sztem jó csak egy baj hogy nem 4.0 van rajt.
-
gerbaudhu
tag
válasz
tothmaxy182 #10 üzenetére
Na meg a sebességfetisiszták
A képernyő feloldásakor tényleg nem jelzi semmi, hogy hol tart az ujja az embernek, vagy a lock screen animációja még mindig megakasztja a csillió gigahertzes csodákat??? Tovább nézve a videót, elég döcögős a cucc, nem értem miért erőltetik ezt a felbontást (nem a pixelsűrűségre gondolok) ha meghajtani meg nem bírják.
Az amoled mindig tetszett, elsősorban a valódi feketéje miatt, aztán számomra csalódás volt a pentile matrix verzió, a túlszaturáltság, de úgy tűnik már kezdi kiforrni magát a technológia. Ez a méret nagynak tűnik, de biztos meg lehet szokni.
-
milanmylo
aktív tag
válasz
Arthuro_Adam #13 üzenetére
Szerintem pl ha telefonálás közben gyorsan le kell valamit jegyzetelni, baromi hasznos
-
Arthuro_Adam
őstag
Majd arra lennék kíváncsi, hogy stylussal gyorsabban tud-e jegyzetelni valaki, mint ha a normál bevitelt használná.
-
lacacesc
tag
Nagyon tettszik!
Csak sajnos nekem elérhetetlen nemhogy ez még egy 50-60 ezres telefon is!tényleg nincs benne NFC?
-
mate0023
tag
Nagyon szép telefon lett
-
tothmaxy182
őstag
Jézusom, mekkora...
Akárhogy is erőlködnek a gyártók, én maradok a max 4 colos méretnél...Látom megint itt vannak a hátlap fetisiszták!
-
zsolidodd
senior tag
A hátlap nagyon gagyinak tűnik, viszont szívesen kipróbálnám, hogy mennyire használható telefon és tablet helyett. Biztos kényelmesebb lenne 1 dolgot vinni mindenhova, mint 2-t.
-
TwentySix
aktív tag
Nagyon vartam ezt a telefont, de ha jok az ertesuleseim az NFC chip kimaradt belole....
cafoljatok meg ha nincs igazam, mert igy nem igazan jo nekem, akkor marad a Galaxy Nexus vagy a Moto Razor.... -
Totheground
addikt
Drágább, mint az iPad/GTab?
Az nem gyenge...
-
ducsidu
senior tag
Jó cucc,viszont elég nagy a kijelző
-
b4zsi-
őstag
Telefonként nekem abszolút nem jön be ez a méret....
-
amanoba
őstag
atyaég, elszakad hátlap, olyan vékony!
-
Maxentius
addikt
Még mindig nem tudom eldönteti h ultraóriási mobil ez, vagy ultramini táblagép. De az alapötlet jó, h notesz helyett használhatjuk.
Szerk: értem én a célt, de a lényeg h szvsz.
-
NathanCullen
senior tag
Nekem nagyon tetszik, a gép és az ötlet is. Akik nagy kijelzős csúcsgépre vártak, azok örülni fognak neki. Az ára sem vészes szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Sikerült rátenyerelnünk egy Galaxy Note-ra, a Samsung 5,3 hüvelykes képátlójú kijelzővel szerelt telefon-táblagép hibridjére.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo és DELL Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest