Új hozzászólás Aktív témák
-
Lilifee
tag
..hát időközben bejelentették a Google Nexus-t, sok köze nincs ehhez a procihoz... majd talán a Galaxy S III-ba belekerül.
-
spenglerjoci
tag
Ezt nem hiszem el....1,5 Ghz???? Ráadásul két mag...basszus ez majdnem olyan erős, mint a laptopom...hihetetlen hogy fejlődik a technika! Nekem például egy 1 magos 1Ghz-es telefonom van, de már ez is olyan iszonyatosan erős ( mobil viszonylatban) hogy elképesztő. De csak így tovább!
-
Picco
addikt
válasz
Arthuro_Adam #19 üzenetére
jaja, mert a 30% a csikszelesseg csokkenesebol van, de kozben ugye emeltek orajelet is
-
Blyan
félisten
válasz
Arthuro_Adam #19 üzenetére
Mert nem az SoC a legpazarlóbb hardver, ha majd megtanulható a kijelző nélküli kezelés, drasztikusan emelkedik a használati idő.
-
Arthuro_Adam
őstag
Az mindig jó, hogy írják, hogy x%-kal alacsonyabb fogyasztás, de aztán végül mindig ugyanaz a végeredmény, hogy egy napnál nem bír többet, ha használod...
-
Solten
őstag
válasz
jtrencsenyi #16 üzenetére
Kenytelenek lesznek ha a TSMC nem tudja teljesiteni a megrendelest. CPU/GPU-knal volt mar erre nem egy pelda.
-
mrhitoshi
veterán
Most szőrszálhasogató leszek, ééés igen láttam hogy ott van egy kis csillag, ami felfogható a szorzás jelének.
A soc-ban 2 mag van 1,2 ghz-en (2*1,2 ghz)Kérlek javítsd mert, mint pl.: nekem ez szúrja a szemem. Nem kötözködésnek szánom, csak egy tipp.
(#8) Blyan: Valamelyik koreai bérgyártó.
-
Blyan
félisten
Amúgy van valami hír arról, hogy a Apple Samsung örihari után ki gyárt majd a SoC-t az újabb Apple termékekbe?
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
vajon a 2*1,2 ghz az uj felbontás alá nem lenne elég? csak mert ha igen akkor azzal még lehetne spórolni... bár úgy is visszaveszi magától szóval nem szótam :-)
-
Prien
addikt
Ez klassz,hogy a fogyasztás 30%-al kevesebb lesz!
-
Cilibro
csendes tag
A koreai gyártó jelenlegi zászóshajójában a koreai gyártó saját alkalmazásprocesszora duruzsolt.
Kicsit sok a "koreai gyártó"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest