Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
Ebben a csaj rajzol, navigál, beleszerkeszt, megoszt, a fiú képeket néz és szerkeszt, telefonálnak és története is van, amiben a Note oldja meg a problémát. Ehhez képest itt annyi történik, hogy lekapcsol a kijelző, miután elaludtak, ami semmit nem mond, mert minden kijelző le tud kapcsolódni automatikusan egy megadott idő után.
Éppen a hozzá nem értők nem tudnak meg semmit a készülékről és csak azok értik a reklámot akik pl. itt utánaolvastak a készüléknek.
-
Robertoq
őstag
December legemlékezetesebb reklámja Samsung volt
Azért a Q1-ben a Samsung reklám volt a leghatékonyabb
És az egyik legjobb mobil reklám:
Galaxy Note -
Wave86
tag
válasz
RaveForce #78 üzenetére
Örülök, hogy így gondolod.
Így nem vagyok egyedül itt ezzel.
Egyébként 1 percben képtelenség lenne a telefon összes funkcióját bemutatni, ezért is jobb egy életérzést közvetíteni vele.
Sajnos a magyarok többsége mosópor reklámokon szocializálódott.Az életérzés közvetítése egyébként elég elég népszerű mostanság. Nem Samsung reklám, de nagyon amazing: [link]
-
Youri
veterán
Szerintem kapnak azok elég pénzt ezért, hogy emiatt ne aggódjanak
Nem életszerű, csak szerintem jobban megragadja az ember figyelmét, mint az ezredik "nézzünk egymásra, pörögjünk a napfényben, ugráljunk a vízben, aludjunk egymás ölében, és közben irkáljunk hülyeségeket a képernyőre" reklámok
-
Youri
veterán
válasz
callmeakos #90 üzenetére
Látványos, mozgalmas, a telefon van a középpontban, nincsenek felugró teljesen értelmetlen szövegek, van benne egy hivatkozás valakire, akit lehet, hogy valaki ismer (én mondjuk nem)... Nem mondom azt, hogy megfogott, mert kevés olyan reklám van, de azért a Samsunghoz képest van különbség
-
Youri
veterán
válasz
callmeakos #88 üzenetére
Tessék HTC One reklám, lehet akkor ezt is szidni. Telefon + szabadesés.
-
Youri
veterán
válasz
callmeakos #84 üzenetére
Nem vagy te egy kicsit demagóg?
-
fordfairlane
veterán
válasz
callmeakos #84 üzenetére
Nekem például hasonlóan nem tetszik az Asus Padphone reklámja. Pedig az is jól fényképezett, az is a megszokott elemekből építkezik, de az is, valahogy nem áll össze egésszé. A profi, bevált eszköztárat használja, de valahogy mégsem az igazi. Ha megnézed az Apple Think Different kampányát, talán lejön, mi az, ami nincs meg ezekben. És ennek az égadta világon semmi köze a konkrét termékhez. HTC-től nem is láttam még reklámspotot.
-
callmeakos
veterán
válasz
fordfairlane #83 üzenetére
Bezzeg ha a HTC összedobna egy hasonló reklámot, már egyből üdvrivalgás és sikongatás veszi kezdetét.
-
fordfairlane
veterán
Én csak és kizárólag a reklámot cseszegetem (meg ezzel a Samsungot). Azok, akiknek tetszik, azok meg úgy védik, hogy biztos, hogy nem értek/értünk hozzá, ja meg nincs szépérzékünk.
Hát egyrészt honnan veszi. Másrészt pedig nehogy már egy fogyasztóknak szánt reklámot csak reklámszakértők kritizálhassanak.
-
Cathulhu
addikt
válasz
fordfairlane #81 üzenetére
Oooo, szoval attol vagy okos, hogy belekotsz az elo faba is? Geeez, higgadj le kicsit, senki nem akar bantani.
Szerk: #68 leirta tokeletesen mirol szol a reklam, es azt a szerepet betolti tokeletesen
#78, most latom korabban majdnem szo szerint azt irtad mint en, sry az ismetlesert -
RaveForce
veterán
nem látnak tul a kritizálók a saját korlátaikon, ez a reklám az embereknek szól, mindenkinek en bloc, mondhatni a leendő vásárlóknak, őket ezzel lehet megvenni, namármost ez meg egy szakmai fórum kockákkal, ők nyilván nem dőlnek be az ilyen goodfeel reklámnak, viszont nagyon fel se fogják h nem nekik szól. ennyi. de félek, ezekután is jön a marhája, h "hőőő, deszar ez a reklám"
-
callmeakos
veterán
Gyerekek köszönöm hogy vidámmá tettétek az estémet...
Nagyobbat derültem ezeken a kommenteken, mintha elolvastam volna pár viccet.
Tényleg kösz -
Wave86
tag
Ez a reklám egyszerűen szuper, nagyon tetszik.
A dallama egész nap a fejemben járt, nagyon megfogott!Pályázok a Samsung-hoz marketingesnek. Majd ilyen reklámokat fogok gyártatni, és akkor gondolom ám rátok!
Komolyan, akinek ez a reklám egyáltalán nem tetszik, annak nincs semmi szép-érzéke. (Nem sértésként).
-
kolosanyi
veterán
válasz
Tigerclaw #68 üzenetére
Látjuk mennyire jön be az LG-nek az, hogy a készülék tulajdonságait emeli ki. Dual core, dual channel, LTE, ture HD stb... Nekem inkább az a szimpatikusabb, de Gipsz Jakabnak és Cement Irmának halvány lila gőze sincs az egészről, így neki ez semmitmondó. Ellenben ha azt látja, hogy ez a készülék jó neki, mert bizony ettől nagyon jó lesz ám minden, akkor az esetleg vásárlásra késztet. Marketing...
(#70) Vadmeggy
Az tényleg jó. Igazából nekem azzal van a bajom, hogy nekem ne életérzést akarjanak eladni, meg ne rámtukmálják a cuccukat, hanem mutassák be korrektül, hogy mit tud, aztán majd én eldöntöm, hogy végül megveszem-e, vagy mást választok helyette. De persze marketinges szemüveggel szemlélve jó ez a reklám, csak én nem szeretem az ilyet.(#72) Tigerclaw
A pszichológiai összetevő elég fontos dolog a fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők között. -
Sz.Miki
őstag
Trendi giccsparádé ez a reklám.....
-
Vadmeggy
aktív tag
De miért nem értitek meg, hogy a reklámnak nem az a célja, hogy a terméket bemutassa, hanem hogy ELADJA?! Az operatőr szerintem nagyon ügyes munkát végzett. Elég hatásvadász, de szerintem szép lett.
-
Dunbar
senior tag
-
Oppenheimer
nagyúr
Hát ez a reklám förtelmesen szar...
-
Dunbar
senior tag
Miért nem a készüléket mutatják? Abból, hogy lekapcsol a kijelző senkinek nem jön le a szemkövetés. Még annyi tartalma sincs, mint a FaceTime-on mosolygó párocskákat mutató Apple reklámnak.
Pszihonaranc: Genetikailag biztos, hogy a keveredés az előnyösebb.
-
ch003067
addikt
válasz
fordfairlane #59 üzenetére
így van....
-
Lacci77
tag
Egy két jelenetben próbálják átadni az újításokat, de aki nem olvasott róla semmit, az pont nem fogja érteni.
pl: üvegfal / NFC adatátvitel
gyerekaltatás / ha már nem figyeled a kijelzőt, akkor lekapcsolja -
G-Guts
aktív tag
Az elalvós jelenetnél gondolom próbálták kihangsúlyozni a nagy kijelzőt.
Azonban látszik, hogy ez még így is egérmozi.
Nem baj, a legújabb Galaxy Tab reklámnál már értelmet nyer majd ez is. -
fordfairlane
veterán
válasz
Gadgetfan_ #60 üzenetére
Na, most megnéztem harmadszor a jelenetet, igazad van, utazós. Elsőre nekem a börtön ugrott be az üvegfalról (oké, oké, nem hasonlít rá).
Az elalvós jelenet sikerült a legjobbra, szerintem.
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
fordfairlane #59 üzenetére
Látszik a hátérben ahogy az utasok bejönnek... Bár abban igazad van, hogy az üzenete a reklámnak kb. semmi.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Gadgetfan_ #58 üzenetére
Régen rossz, ha egy reklámot magyarázni kell, mert nem magától értetődő az üzenete.
-
Gadgetfan_
senior tag
Pont az üvegfalas jelenettel nincs semmi baj. Ha esetleg feltűnt volna az értetlenkedőknek, az egy reptéri jelenet, egy búcsúzkodás, ahol nem lehet csak úgy átmászkálni, megkerülni az üvegfalat a becsekkolás után.
(#41) gaborbp Gratulálok! Ez egy igazán értelmes, előítélet mentes, széles tájékozottságról tanúbizonyságot tevő hozzászólás volt!
-
Peethy
őstag
válasz
fordfairlane #53 üzenetére
Az lesz a kérdés, hogy az eladások mit mutatnak, nem feltétlenül kell látszódnia a telefonnak minden snittben, sőt. Persze lehet, hogy valóban bukta lesz a reklám, ahogy mondod, ennyire nem értek hozzá, viszont egy kommunikációkönyvben volt anno egy elemzés egy Coca-Cola reklámról, ahol a 24 snittből csak 2-ben szerepelt az üveg, mégis óriási eladásokat produkált. Egy úszó elefánt volt egyébként benne
-
fordfairlane
veterán
A film technikailag nagyon ott van a szeren, profi munka.
Dramaturgia szempontból viszont csapnivaló. A fő mondanivalója pont nem jön át, miszerint minden fontos pillanatban ott a teló nálad, mert szinte sehol nem látszik. Az üvegfalas jelent pedig hát izé, inkább kihagyhatták volna kompletten...
-
mazsi1911
aktív tag
szerintem szanalmas a reklam s a telefon is.
legalabb ezek utan egyel kevesebb dologert fikazzak az iphonet, ez mar dragabb mint az.
de kinel is van a minoseg? 600 euroert muanyagot!
-
ch003067
addikt
ennyi erővel ez lehetne egy zsebkendőnek is a reklámja, mert 2x jelent meg benne a telefon...
-
oszi666
őstag
szerintem a samson's gary s junior a vilag legjobb poenja
plusz van a samunak is jo reklamja amikor a galaxy 2s-t reklamoztak es a hosszu iphone-s soron rohogtek
szerintem nornalis felhasznalo nem reklam alapjan valaszt telot. ezek csak "jopofa elcelodesek"bocsanat a duplazasert
-
oszi666
őstag
szerintem a samson's gary s junior a vilag legjobb poenja
plusz van a samunak is jo reklamja amikor a galaxy 2s-t reklamoztak es a hosszu iphone-s soron rohogtek
szerintem nornalis felhasznalo nem reklam alapjan valaszt telot. ezek csak "jopofa elcelodesek" -
Peethy
őstag
A film technikailag nagyon ott van a szeren, profi munka. Mostanság nagyon mennek az ilyen hangulatú kisfilmek/reklámok az amatőrök meg a hivatásosak körében is.
-
kolosanyi
veterán
Istenem, ez de sz@r. A Samsung még mindig nem tud reklámozni, ahogy elnézem...
szer.:
(#10) oszi666
Bocs, most már látom, hogy az LG se. -
Vadmeggy
aktív tag
-
Gadgetfan_
senior tag
Ez a reklám szar, érzelgős semmitmondó, a telefonról semmit nem tudunk meg belőle.
A telefon viszont nem rossz, egyre inkább tetszik, bár iFan vagyok. Arra azért kiváncsi lennék, hol találtak ilyen lapátkezű de szép nőt/modellt, akinek ilyen jól néz ki ez a tepsi méretű telefon a kezében, biztos 180 centi és 44-es lába van... -
Vadmeggy
aktív tag
Az érzelmekre próbál hatni a reklám, ami valakinek vagy bejön, vagy nem. Nyilván nem ti vagytok a célközönség, ezért nem nektek kell hogy tetsszen. A legtöbb embert nem a műszaki paraméterekkel fogják meghódítani a samsungnál, hanem a designnal.
-
Tomy Yayo
senior tag
Húde gusztustalan egy reklám. Csak ezzel a sz*rral leszel boldog, enélkül már esti mesét se tudsz olvasni a kölöknek, és ha nincs a kezedben miközben a futsz a tengerparton, biztos nem mosolyognál így... Yeah, right.
Utálom az ilyen okádék reklámokat (még mindig).
Ennél jobb volt még a birkás is, (igaz az nem reklám, csak beharangozó), de legalább volt benne poén.
-
Tigerclaw
nagyúr
Jó reklám...az első és utolsó 5 másodpercet kicserélve "bármit" lehet vele reklámozni, autót, bankkártyát vagy akár még intelligens mosóport is.
(ha pedig a köztes szöveget is kicserélik, tényleg bármire jó lehet)
-
Lacci77
tag
Nem az itteni fórumozók a célközönsége, az biztos.
Bár nem is vagyunk annyian, hogy megtermeljük a reklámszakemberek fizetését.
Szerintem a többségnek tetszeni fog és viszik majd mint a cukrot. -
DeathAdder
veterán
Hogy én mennyire utálom az ilyen reklámokat
-
sagit
veterán
jesszus de sz@r reklám
-
Cathulhu
addikt
Szerintem utos lett, biztos vagyok benne, hogy a celkozonseg zabalni fogja
-
RaveForce
veterán
aki fikázik az b*zi, na most szórjátok
-
Zedz
addikt
Mi ez a förtelmes alpáriság? Mi ez a szellemi kútmérgezés?!!
-
Zirowe
nagyúr
Nem értem miért lovagolnak a víz effekten lezárt képernyőnél.
Ez a funkció már a nexus one-ban is benne volt live wallpaper formájában.
-
oszi666
őstag
a világ legjobb mobilreklámja
: [link].... sírtam a nevetéstől. tudom h nagyon off de ez csúcs
-
Robertoq
őstag
-
atike
nagyúr
Elég érdekes ez a reklám. Ezek alapján nem a tech-guruk a megcélzott réteg, hanem a "gazdag vagyok, menő dolgot veszek" emberkék... Hangulat az van, tény.
-
Cyberpunk
félisten
Jézusom.
-
Arthuro_Adam
őstag
Az SII sikere miatt szerintem ezt is nagyon fogják vinni, kérdés azonban, hogy az átlagfelhasználó mit fog szólni a méretéhez. Ez visszaüthet később, bár az is lehet, hogy a Samsung direkt csinált túl nagyot, és a kisebb S4-et majd viszik, mint a cukrot ismét
-
Youri
veterán
Ez gagyi volt
-
oszi666
őstag
azért a baromság netovábbja, ahelyett h megkerüljék az üvegfalat h élőben tapenássza a macát, inkább a telefonokkal üzekednek az plasztiklapon....
-
Finnugor
tag
Dizájnd for kissé ízléstelen hjúmönsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hivatalos reklámfilmen pózol a dél-koreai gyártó legújabb csúcskészüléke.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Konteó topic
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest