Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem sem érdekel a külseje. Az alap user azt se tudja, hogy mi az a bloatware. Mi meg úgyis kipucoljuk. Engem jobban zavarnak a rendszerbe hegesztgetések. Eleinte hasznosnak gondoltam a stock Androidhoz képest a plusz fínomságokat, de aztán szép lassan rájöttem, hogy mindet meg tudnám oldani az automatizálómmal. Így viszont gyakran szaladok bele abba, hogy az automatizált folyamat rendben van, de mégsem működik. Stock Androidon működne, de egy Samu hegesztés keresztbe tesz neki. Legutóbb a mobiladat automatizált kapcsolásával fuccsoltam be. Képernyő bekapcsol -> mobiladat bekapcsol...na. A rolón levő kapcsolówidget szerint aktív és a beállítások menüben is ott a pipa. Csak net nincs. Pipa ki, pipa be és tádááám, van net. "Hát van ilyen, Csupi?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- JBL BoomBox 2
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest