- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem sem érdekel a külseje. Az alap user azt se tudja, hogy mi az a bloatware. Mi meg úgyis kipucoljuk. Engem jobban zavarnak a rendszerbe hegesztgetések. Eleinte hasznosnak gondoltam a stock Androidhoz képest a plusz fínomságokat, de aztán szép lassan rájöttem, hogy mindet meg tudnám oldani az automatizálómmal. Így viszont gyakran szaladok bele abba, hogy az automatizált folyamat rendben van, de mégsem működik. Stock Androidon működne, de egy Samu hegesztés keresztbe tesz neki. Legutóbb a mobiladat automatizált kapcsolásával fuccsoltam be. Képernyő bekapcsol -> mobiladat bekapcsol...na. A rolón levő kapcsolówidget szerint aktív és a beállítások menüben is ott a pipa. Csak net nincs. Pipa ki, pipa be és tádááám, van net. "Hát van ilyen, Csupi?"
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest