- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
Maga az akubank gyulladhat ki. A Lítum aksik elég jók, viszont annál veszélyesebbek. Döbbenet, hogy ezen az oldalon a minőségi kütyüket mindenki leszólja.....
Amúgy tabletekről hallottál már? Nem csak telefon létezik és a nagyáramű kimenet tablethez van. Mellesleg ezen az oldalon lévő tesztek "szakmaiságára" nem alapoznék.
-
sz_gabor
tag
Mint a teszt írta szinte semmit sem tud tölteni 2A-al, a vezérlések különbsége miatt akkor megéri a dupla árat?
Miért gyújtaná fel még (abba is bent van minden védelem) ha lett volna ilyen már rég tele lenne vele a net, ráadásul az a telefon vezérlésének a hibája lenne mert annak le kell tiltani túltöltés vagy túlmelegedés esetén tehát az FSP se fizetne. -
jacint78
addikt
5V/2A (One device), 5V/1A (Two devices)
Tehát, ha csak egy kütyü van rádugva, akkor 2A-el tud tölteni, ha kettő, akkor 1A-el csatlakozónkként. Az FSP mindkettőt tudja tölteni maximális árammal, ami az egyiknél 2.4A (több, mint a másikon a kettő együtvéve) és a másikon is 1.5A és mindezt egyszerre! Ha felgyújtja a telefonodat kártalanítanak, így ezek tökrében az FSP az olcsóbb és, hogy minőségibb is az biztos. -
sz_gabor
tag
OnePlus Power Bank 7000ft 10.000 mAh, 2 készülék töltése és még jól is néz ki.
Teszt róla (A tesztbe rosszul mondják, csatlakozás nélkül is meglehet nézni az akkumulátor töltöttségét megrázva a ledek megmutatják) -
13.000 tényleg kicsit sok - kb 800-1000Ft/Ah áron lehet kapni a nem annyira kommersz cuccokat a nagyobb áruházakban. A kialakítás pedig elég fapad ezért a pénzért.
szóval lehet, hogy kint van a 10% ipon akció, de még ezzel együtt is drága
-
jacint78
addikt
válasz
twollah1976 #48 üzenetére
A PC tápjaira az FSP is 5év garanciát ad legalábbis a felsőkategóriásakra, az olcsó hexa-ra 2 évet, rendben is van ez így.
-
jacint78
addikt
válasz
twollah1976 #46 üzenetére
Ez azért nem keverendő össze egy PC táppal péládul. Aksik vannak benne, amik kizárt, hogy 5 évig bírnák, ezért ne is várj 5éves garanciát.
-
jacint78
addikt
válasz
twollah1976 #44 üzenetére
Elég sokat látok belülről, tudom, hogy mi az ábra.
Még a seasonic tápjaiban is vannak olyan megoldások, amiktől a falra tudnék mászni, az FSP cuccain látni, hogy józan ésszel készültek.
-
jacint78
addikt
Csak be kéne írni a keresőbe a cucc nevét és a legelső találat odavezet az FSP oldalára, ahol minden infomációt megkapsz.
They are both featured with high speed max 3.9A current output. (2.4A is for tablet, 1.5A is for smartphones)
2.4+1.5=3.9 Ha 3.9A a maximum töltőáram, akkor mindkettőt lehet egyszerre terhelni.
-
jacint78
addikt
válasz
twollah1976 #36 üzenetére
Ez az FSP esetében orbitális tévedés. A korzair és hasonló címkéző márkák esetében csak a nevet fizeted meg és kitudja milyen gagyi elektronika lapul a cuccaikban, ahogy erre volt is példa ugye. Az FSP igazi táp gyártó, tervező saját integrált áramköröket is fejlesztenek a tápjaikba, és valódi minőségi eszközöket gyártanak, ezt bizonyítja az is, hogy milyen horribilis összegig kártalanítanak, ha valamit tönkretenne a készülékük ennyire bíznak bennük. Azért ezt gondold végig.
-
rudi
nagyúr
Jogos, ez kimaradt. Amikor egyszerre töltöttem a tabletet (kb. 1,3 amert vehet fel) és az LG G3-at (kb. 1,3-1,5 ampert vehet fel), akkor sem nőttek a töltési idők. Mivel ezek a pakkok nem támogatják a Qualcomm Quickcharge és hasonló gyorstöltési eljárásokat úgysem tudnak róluk a készülékek portonként 1,3-1,5 ampernél többet felvenni.
-
pubyy
tag
folyik a vita hogy kell-e vagy sem a két töltőport. Azonban arról nem olvastam, hogy amennyiben mindkét prton töltődik valami, olyankor vajon megmarad-e mindkét porton a névleges töltőáram, vagy esetleg jóval csökken ?
Mert ha lecsökken akkor oly felesleges a vita, hiszen akkor felesleges a két port, mert xar az egész és csupán parasztvakítás. -
omfgk
veterán
válasz
twollah1976 #38 üzenetére
Valószínűleg hasonlóan mint nálam a G2-nél.
Na meg a telefon is kérdéses hogy mennyire pontosan becsüli meg az akku szintet.Úgyanígy a védelem miatt amikor a telefon kikapcsol akkor azért egy pici marad még az akksiban.
A 8600 mAh ami kijött a tesztben ezek okán, illetve a nem lineáris töltőgörbe miatt szerintem kb 6900-7000 lehet max. -
-
omfgk
veterán
hogy a névlegesen 10 400 mAh-s, tehát 38,5 wattórás akkumulátorral úgy 8600 mAh, tehát közel 32 Wh tölthető fel, a maradék 17% elvész (hővé alakul)
Amikor a telefon csipog és írja ,hogy 100% akkor még 0,2A-al megy bele a nafta (LG G2). Ez szép lassan lecsökken 3 óra alatt 0-ra.
10400mAh-ból nem fog maradni 8600.
3,7V ---> 5V.
Ezen kívül lesz még átalakítási veszteség (ez vész el hőként).
A másik probléma hogy a telefonokat nem lineárisan tölti fel a Mobilbank. A helyes töltés és élettartam miatt 85%-tól (G2) folyamatosan leesik az a bizonyos 2A.Ui: 130,4 x 86 x 28 mm-es méret azért elég nagynak számít, az ár meg kifejezetten vicc kategória. Aki szeretne hasonlót a fentebb említett Xiaomi sokkal jobb választás (ha kell a 2 port akkor a 16000-es változat).
(#27) rudi : A 10000es Xiaomi 2A-el tudja magát tölteni.
-
Kékes525
félisten
Hasznos eszköz. Habár kicsit drága.
-
jacint78
addikt
válasz
twollah1976 #32 üzenetére
1év garancia van az egész kütyüre.
-
jacint78
addikt
Pusztán a külső alapján nem tudjuk megmondani, mennyi köze van a cégnek a burkolat alatt rejtőző elektronikához,
Az FSP-ről beszélünk nem a korzárról bakker, mi más lenne benne? Főleg, ha így kezditek a cikket..
Tápos berkekben nagyon jól cseng az FSP neve, mely egyike azon kevés márkának, amelyik nem csak márkajegyével címkézi, hanem ténylegesen az alapoktól saját maga tervezi és gyártja termékeit.
-
Anfänger
őstag
Autót be lehet erröl bikázni? Vagy ahhoz nincs semmi a csomagban?
Bár,gondolom ennyiért nem fért bele. 26000 környékén indulnak,ahol épp meglestem.
De van Raikko USB AccuPack 12000. 9 rongyért is.
Söt 19600 mAh Logilink 35 euroért. Az már nem rossz szerintem. -
rudi
nagyúr
Hát nem. Most a 8 Ah-s Alcor D8000 van nálam, ez is kétportos, egyik port 2 amperes, kisebb kapacitása mint az FSP-nek, de sokkal kisebb a mérete, ára meg a harmada. Xiaomi kapcsán (meg egyelőre ennél az Alcornál sem, de ez holnap kiderül) egyébként nem tudom, milyen gyorsan lehet visszatölteni, ami megint fontos lehet valakinek és az FSP elég jó benne. Vajon létezik Quick Charge 1.0 vagy akár 2.0 képes akkupakk...?
-
bteebi
veterán
-
Laci.M
senior tag
Én arra tértem ki, hogy teljesen egyformák nem lesznek.
"Semmilyen összehasonlító tesztet ne olvass ezek után, mivel sosincs két egyforma eszköz."
-> a teljesen egyformákra írtam a közös OEM-et, sajnálom ha félreérthető volt.
Írtam én magam is, hogy 2 csatlakozó ha kell akkor persze más a helyzet. Csak ezt a körtét az almával részt eléggé erősnek találtam. Jó cucc ez az FSP, efelől nincs kétség, nem is mondott rá senki rosszat.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Szergely83 #21 üzenetére
haladunk, még mindig nem magyarországi ár
-
rudi
nagyúr
Bocs, de azért bőséggel akad 10 Ah körüli, két csatlakozós, nagy töltőáramos alternatíva a hazai piacon, abban is szinte biztos vagyok az eltérő formák miatt, hogy más-más OEM gyártja őket. Persze, az tiszta sor, hogy akinek nem kell két töltés egyszerre, annak a Xiaomi jobb választás, de gondolom ugyanennyire érthető, hogy aki két portot akar, annak meg a Xiaomi 10-es nem alternatíva. Nem kell ebből hitvitát csinálni, mindenki elég nagyfiú/lány már ahhoz, hogy a kínálatból az igényeinek megfelelő modellt válassza, mást meg a mi szempontrendszerünk szerinti igazunkról teljesen fölösleges győzködni.
-
Laci.M
senior tag
válasz
CharlieDrop #20 üzenetére
Mi meg téged nem értünk. Magyar hivatalos úton is fele annyiba kerül, és szintén nem gagyi márkáról van szó. Akinek megér 2X-es árat a dupla csatlakozó az vegye ezt, de nem kell leszólni azt aki ár/értékben jobbat mond. Lásd rudi is belátta, hogy jelen pillanatban a másik sokkal jobb vétel.
És igenis jó az összehasonlítás.
Mobilbank mindkettő - Igen
2A körüli töltőáram: - Igen
Márkásak: - Igen
10000mAh kb - IgenEgyedül a csatlakozók számában van eltérés. Semmilyen összehasonlító tesztet ne olvass ezek után, mivel sosincs két egyforma eszköz. Ha igen azokat közös OEM gyártja.
Hagyjad Szergely, nem fogja belátni, ráadásul ez kínából van...
-
Szergely83
tag
válasz
CharlieDrop #20 üzenetére
[link] - Tessék, ez is olcsóbb, nagyobb teljesítményű és szintén két eszközt tölt...
-
grengor
csendes tag
Valaki kifejtené nekem, hogy mit jelent ez a biztosítás dolog, illetve hogy hogyan működik?
-
bteebi
veterán
Na ja. Kifejezetten jó ez amúgy, csak kicsit drága. Mondjuk ezen 2 normál méretű USB csatlakozó van, ami azért nem mindegy. Meg hát (az FSP logó
.
"továbbá a biztosítás (5 millió dollárig terjedő okozott kárra) egészen jól hangzik"
Tényleg jól hangzik, csak kinek/minek? A szaúdi herczeg fullarany, brilliánsokkal díszített szifonja se érne annyit
. Lakástűzzel esetleg... Kíváncsi lennék rá a valóságban, hogy tényleg fizetnének-e akkor, ha azt mondanám (és hitelesen bizonyítanám is), hogy tönkrevágta a két, 128 gigás Galaxy S6 Edge-emet.
-
válasz
CharlieDrop #14 üzenetére
1. Nem kapható.
2. Ugyanezért a pénzért kapok 4x ekkora kapacitást, 4 egyszerre tölthető eszközhöz.
3. Nekem idehaza csak rossz(1+ hónap) tapasztalatom van, a kínai reklamációim meg soha nem élték meg a 24h se.Nekem mint aki powerbankot akar venni, sokkal jobb ajánlatnak tűnik negyedáron ugyanaz a kapacitás.
Nem csalok áfát, se vámot, minden teljesen hivatalos és 100%-ig legális. -
gerii
addikt
Ha tölt kettőt, ha nem, szép ára van. A Xiaomi egyébként töltés közben is tud tölteni.
A teszt jó volt, több ilyet is csinálhattok majd.
-
-
válasz
CharlieDrop #8 üzenetére
Itthoni áron csak kettőt vehet belőle. De miért lenne így "fair", nem onnan veszem ahol legolcsóbb?
A kínaiak nem szopatnak a garanciával mint a hazai kiskerek. -
kcsa
veterán
válasz
CharlieDrop #8 üzenetére
Ha vesz hármat az árából, tölthet hármat is egyszerre
-
Laci.M
senior tag
válasz
CharlieDrop #8 üzenetére
Tény, hogy okosabb az FSP, de az esetek legalább 95%-ában elég egyszerre egyet tölteni (szerintem), így akinek ez elég az ár/értékben jobban jár a Xiaomival, akinek meg szüksége van a 2 töltőcsatlakozóra egyszerre az is jobban jár ha vesz két Xiaomit, mivel akkor nem 10, hanem 20000mAh teljesítménye lesz. (persze dupla eszköz, dupla méret, dupla bonyodalom tudom jól)
-
válasz
CharlieDrop #2 üzenetére
Nem, Kínából garanciával.
(#3) rudi: Eredeti kerül ennyibe.
-
rudi
nagyúr
-
"bár a 13 000 forint körüli ár kissé magas"
Csak 4 db xiaomi 10000mAh jön ki az árából...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest