- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Steve1207 #11 üzenetére
Persze, "user error", de szerintem Armagedown arra gondolt, hogy a böngésző külön jelezhetné, hogy "Helló, egy 3rd party app épp valamit telepíteni próbál. Jóbarát, tényleg ezt akarod?!"
Egyébként tényleg inkább az erőforrás igény csökkentésére kéne gyúrni, nem a felületet simítgatni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Steve1207 #11 üzenetére
"erőforrásigényen javíthatnának, mert az összes böngészőnél megnőtt az utóbbi verzióknál."
Azt vettem észre, hogy nem a FF erőforrásigényével van baj, hanem a kiegészítőkkel.
Pl. kiegészítők nélkül a FF nyitóoldala kb 50 megát igényel (saccperkábé ennyi az IE is), de amint bekapcsolom az Adblockplust-t, már 200 felett jár.
Én elvagyok vele, mert van 8G RAM-on, ezért különösebben nem zavar, de akinek csak 1-2G -ból kell gazdálkodnia, az már gondban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest