- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Steve1207 #11 üzenetére
Persze, "user error", de szerintem Armagedown arra gondolt, hogy a böngésző külön jelezhetné, hogy "Helló, egy 3rd party app épp valamit telepíteni próbál. Jóbarát, tényleg ezt akarod?!"
Egyébként tényleg inkább az erőforrás igény csökkentésére kéne gyúrni, nem a felületet simítgatni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Steve1207 #11 üzenetére
"erőforrásigényen javíthatnának, mert az összes böngészőnél megnőtt az utóbbi verzióknál."
Azt vettem észre, hogy nem a FF erőforrásigényével van baj, hanem a kiegészítőkkel.
Pl. kiegészítők nélkül a FF nyitóoldala kb 50 megát igényel (saccperkábé ennyi az IE is), de amint bekapcsolom az Adblockplust-t, már 200 felett jár.
Én elvagyok vele, mert van 8G RAM-on, ezért különösebben nem zavar, de akinek csak 1-2G -ból kell gazdálkodnia, az már gondban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest