- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Akkor itt nem tudom mi van elb***va, de a probléma a 28-asban is fennál. Persze lehet, hogy a 28-as nightlyn még nincs átvezetve ez a jaívtsást (de az előbb említett, eredeti memóriazabálási hiba is a 26 bétával fordult elő) , mert 400 megáról (5-6 PH oldal+ fortepan.hu) kezdtem a vizsgálódást, nyomtam vagy 25x a következő képre lépést. A mem. használat felhszaladt 610 mega környékére, és az about:memory bármiféle varázslata (GC, CC, ... ) ellenére 609 mega alá nem bír menni.
Persze az is lehet, hogy a fortepan oldalán van valami javascript elkókányolás, annyia azért nem értek a témához, hogy ezt ki tudjam deríteni. -
vlevi
nagyúr
válasz
Steve1207 #11 üzenetére
"erőforrásigényen javíthatnának, mert az összes böngészőnél megnőtt az utóbbi verzióknál."
Azt vettem észre, hogy nem a FF erőforrásigényével van baj, hanem a kiegészítőkkel.
Pl. kiegészítők nélkül a FF nyitóoldala kb 50 megát igényel (saccperkábé ennyi az IE is), de amint bekapcsolom az Adblockplust-t, már 200 felett jár.
Én elvagyok vele, mert van 8G RAM-on, ezért különösebben nem zavar, de akinek csak 1-2G -ból kell gazdálkodnia, az már gondban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest