Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Nekem tetszik a grafikája, ahhoz hogy élvezhető legyen a csata pont elég nekem.
-
laposonly11
senior tag
Tudtommal még sosem adtak ki játékról demot, félig kész grafikával, esetleg fizikával, ugyanis a grafikai motor az, ami már teljesen készen szokott lenni egy bemutató idejére (sőt van hogy jobban fel van tupoírozva a bemutatóra, mint amit megveszel, lásd pl. Far Cry 3 és társai csalássorozat), mivel azzal érdemes villogni a nagyközönség előtt, hogy ámuljanak és kábuljanak, különben a rosszabb látvány, az ellenkezőjét váltaná ki, a játék kiadása idejére tulajdonképpen már csak a bugok csiszolgatása szokott maradni.
-
CsabaZz
tag
Az ugye megvan mindenkinek, hogy a játék még nincs kész? Majd akkor vegyük elő a fikagépet, ha kiadták a játékot.
-
GodGamer5
addikt
A talajdeformáció továbbra is luxus...
A földön pattogó helikopter roncs... 
A grafika meg fos, úgy ahogy van. Távol van ez egy AAA játéktól. Lejáratják a MechWarrior nevet. -
F.E.K..
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
A városnál a kedvencem a fűbe vezető két zebra (jó, lehet hogy nem az valójában, de ezt juttatta eszembe amint megláttam
) -
sTERNI
senior tag
Azt nem értem, hogy nem sikerült olyan alcímet találni, amit a sorozatban már nem lőttek volna el.

-
törölt tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Nézd meg mekkora dögökkel aprítják egymást, a BF rombolhatósága nagyon jó, csak ezt fel kéne sokszorozni hogy megállja a helyét a MechWarriorban.
-
laposonly11
senior tag
"hogy ezt hol csinálták volna meg jobban... "
Ugye itt 64 játékos rohangál a képernyőn multiban, tankokkal, kocsikkal, repülőkkel, lovon, helikopterekkel stb. Ebből a Bad Company 2, 2010 márciusban kiadott játék, a Bad Company 1 ami kimaradt a videóból pedig 2008. június 23. Na ennyit erről!

-
sheep
addikt
Ojj, de kár hogy nem az egérrel kell célozni mint az MW 3-ban. Ez inkább a 4. részre hajaz.
Hát én csalódott vagyok a videó alapján (a grafika miatt is), de meglátjuk. -
- = Zk = -
félisten
MechCommandert nem akarnak feléleszteni esetleg?!

-
Cifu
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én nagyon örülnék, ha ennél is részletesebb és élethűbben rombolható környezet lenne, de nem nagyon láttam arra példát, hogy ezt hol csinálták volna meg jobban...

-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Én fordítva vagyok ezzel. Szerintem a robotok úgy-ahogy rendben vannak, azért el is kell hogy fusson a játék valamennyire. A környezettel nem vagyok annyira kibékülve. Például hogy az épületek úgy porladnak el (1:06), mint az elhamvadt újságpapír, ami egy darabban maradt, de a legkisebb érintésre elporlik. Ráadásul nagyobb, szabályos blokkokba rendezve porlik el, még jóval mielőtt a robot végigmegy rajta. Az a szerencsétlen égő fa 1:10-nél pedig mintha egy megtépázott műfenyő lenne. A "város" is ritka kopár, nem úgy fest, mintha ott emberek éltek volna valaha is. Szerintem még dolgozhatnának rajta szeptemberig.
-
Cifu
félisten
Azt is tegyük hozzá, hogy a játék immár előrendelhető, három csomag van hozzá, 50-től 120 dollárig, mindegyik csomag "bundle", vagyis az MW5 mellett a szintén a Piranha Games által futtatott Mechwarrior: Online-hoz is ad cuccokat. Engem egyébként ez utóbbi az, ami dühít, nem érdekel az MWO, kiábrándultam belőle (pedig Founder támogató voltam).
A grafikai kritikákhoz: nem rossz ez, ne essetek túlzásba. Figyelembe véve, hogy két tucat vagy még több egység fog egyszerre egy rombolható világban keringeni egymás körül, teljesen vállalható. Az újragondolt Battletech Mech-ek designja 75%-a tetszett már az MWO-ban is, ráadásul ahogy nézem a járműfelhozatalt alaposan felturbózzák.
-
mg1992mg
őstag
Én nem akarok rosszat mondani, de mi az isten ez a látvány? Még a tájra azt mondom oké, mellékes, de szerencsétlen robotok is hogy néznek ki? Nem 2012-t írunk már (és akkor még kedves is voltam)... Azért egy Titanfall 2 szintet lehetne hozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Futás, futópályák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A földön pattogó helikopter roncs...
)