Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkapeter
senior tag
Ez most komoly? Ez a notch a tetején undorító. Az alsó káva hatalmas ehhez képest. 3000-es akksi volt a G3-mamba is. Ez hova fejlődés? A 6 giga ram legalább valami. Kicsit se bánom, hogy a V30-at megvettem... Ez a G7 nagyon nem tetszik...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
addikt
válasz gretzky77 #40 üzenetére
Thx, akkor jobban bírja a G6, mint amire számítottam!
Egyébként emberek, még nem biztos hogy 100 százalékig így fog kinézni ám ez a G7, szerintem a rendereket nem kell teljesen készpénznek venni.
Amúgy szerintem ha van rajta egy plusz bekapcsoló gomb az nem baj, én nem látom hátrányát, a Nexuson is így van és én pl nem használom az ujjlenyomat olvasót és így kényelmesebb.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz gretzky77 #42 üzenetére
Recoveryben navigálni úgy, hogy a három gomb nem egymás alatt van, az baromi kényelmes. Mindegy, túlspiláztuk a dolgot. Ha független userek közé fanok és haterek keverednek, akkor egy topik már el is vesztette a szakmai jellegét (akinek nem inge, ne vegye magára). OFF
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Hopkins95 #34 üzenetére
Megnéztem ezt a játékot 19 percet játszottam,mert beesett egy kis meló ezalatt 10%-ot esett az akku! Majd még tesztelgetem
Barkin: a duplakoppot csak azért hoztam fel,mivel a képernyő ébreszthető vele ezért a gomb felesleges ezért! Nem azt mondtam,hogy legyen 1 gomb, azért ez eléggé kisarkítása annak amit írtam, csak azt írtam bőven el vagyok azzal ami van G6-nál! Ennyi a véleményem!
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
törölt tag
válasz gretzky77 #38 üzenetére
A duplakopp már mindenhol ott van, ez még nem teszi feleslegessé a power gombot. De akkor javaslom, hogy a G8 oldalán majd csak egyetlen nyomásérzékeny gomb legyen, ami power + hangerő + dedikált kamera + dedikált Google segéd egyben.
Ami pedig a hátlapi kezelhetőséget illeti, az valóban szubjektív, nekem pl. az Oppo N1-féle touchpad volt nagyon szimpatikus, mondjuk az elég tiszavirág életű megoldás volt.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
-
törölt tag
válasz soundman1 #23 üzenetére
Ha fel akarod oldani, akkor gyorsabb, de ha csak a lock screent akarod látni pl. az értesítések miatt, akkor jobb, ha van külön power gomb. Ez a 2in1 megoldás vagy régebben a hátlapi gombok valamiért csak az LG szerint voltak hasznos újítások (ok, utóbbit az Asus majmolta).
-
tomboy0013
veterán
Hát ezzel a betüremkedéssel nálam el is ástak magukat. Nem is értem... Ott az alsó káva is... Vicc.
Meg komolyan nem értettem már az S8-nál sem a bixby gombot, erre rapakolják erre is a hasonló megoldást... Eddig a gombok száműzése felé mentek a gyártók most meg kezdik visszapakolni a gombokat, persze véletlenül sem egy kamera gombot hanem egy totál értelmetlen asszisztens gombot aminél pont a hang alapú kommunikáció lenne a lényeg a kényelem miatt.
Na meg az akku is... Ha hozza a G6 szintjét akkor oké, mert az átlagtól az sem rosszabb (igen LCD-s AoD-dal sem amin egyesek úgy meglepődnek különböző topikokban mintha nem 2012-től létező dolog lenne), de azért ideje lenne már előrébb lépni nem csak stagnálni.
Azt hiszem átnyargalok Xiaomi-ra vagy valami olcsóbb kínai márkára G6 után, mert szívesen fizetek ha van értelme és látom a munkát az egész mögött, de ez a copy paste mobilgyártás ami ma megy a nagy gyártóknál minden téren az gáz, és ez pont emiatt az undorító notch miatt ennyire látványos idén. Plusz ugye az akku és a kamera kb semmit nem fejlődik.
De hogy legyen pozitívum is a telóval kapcsolatban: Megmaradt a jack! Juhú -
Aryon87
félisten
Úgy néz ki nem lesz G7, és ezennel megszakítom a "trendet" is. (G3), G4, G5, G6 után ez már tényleg egy semmitmondó teló lett/lesz számomra.
Szépen lesüllyedtek, köszönhető a töketlenkedésüknek is.. Kb karácsonyra talán polcokra kerül.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
válasz gretzky77 #32 üzenetére
Igen, pl. egy 20 perces menet mennyi százalékot merít a telón. Nekem a Nexuson egy 20-30 perces menet olyan 25-30 százalékba kerül
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
csab2
veterán
Nem néz ki rosszul, de az nálam kiveri a biztosítékot, hogy notch is van meg széles káva is. Az Apple azért "vezette be" a notch-ot, mert egyszerűen nem tudta a kamerákat és érzékelőket máshova rakni, hiszen az X esetében mindenütt keskeny a káva. Szóval az LG-nek ezért jár a faszkorbács.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
addikt
válasz gretzky77 #30 üzenetére
Az egy ingyenes mobil battle royal játék ami eléggé igénybeveszi a hardvert és meríti a telót: PUBG MOBILE
-
gretzky77
veterán
Félreértés ne essék,nem lennék a nagyobb akksi ellen én sem,viccesnek tartom ezeket a 3ezres akksikat a mai telefonokban! Csak a G6 semmivel nem rosszabb mint az átlag!
Én nem korlátozok semmit vagy wifi vagy mobilnet mindig megy és használom rendesen!
Viszont lehet ez az én szegénységi bizonyitványom,de mi az a PUBG?Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
addikt
válasz gretzky77 #27 üzenetére
Igen? Akkor sorry, csak a tesztből tényleg az jött le, hogy nem acélos az üzemidő és a következő telefonomnak azért olyat akarnék, amit nem kell egy nap 2-szer tölteni intenzív használat közben.
A kolléga kérdése engem is érdekelne.Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
törölt tag
Továbbra sem tetszik, elég tucat dizájnt kap ezek szerint a G7..
-
addikt
válasz soundman1 #24 üzenetére
Ha ugyanolyan marad az üzemidő, akkor az azt jelenti hogy rossz marad. Mert a G6-nak is ez volt az egyik achilles pontja a mobilarénás teszt szerint.
Szerintem ez a felhasználóknak a mai mezőnyben már édes kevés és jogosan. El tudom képzelni, milyen hamar ki fogja szippantani a hardver azt a kis akkut ha valaki pl. elkezd vele Pubg-zni. Nekem a Nexusnál kb. 3-4 kör és annyi is volt az akku. Szóval remélem, hogy ez a pletyka nem igaz és raknak bele legalább egy 3600-4000-es akkut.
-
soundman1
senior tag
Ha a kijelző a legnagyobb fogyasztó egy telóban és az első hírek szerint tényleg 35 %-al kevesebbet fogyaszt a g6-hoz képest, akkor ugyanannyi kijelzőidőre számíthatunk mint korábban.
Egyebekben igazad van, nőjjön a SOT ne csökkenjen. Az lg-nek úgy látszik ennyi fért bele ekkora térfogatba.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
-
soundman1
senior tag
Úgy látom próbálták még ergonómikusabbra reszelni a g7-et, bár pár részletet szokni kell a g6-hoz képest.
Ha azonos a hossza a g6-al, akkor jobb helyen lesznek a hangerő és az új gombok is, de lejjebb van az ujjlenyomat érzékelő, mint kellene. Vagy hosszabb lesz a teló (a notch miatt 19:9 képaránnyal), így talán jó helyre kerül minden, de akkor meg még nagyobb(!) lesz a kütyü.
A hátlap íveltebb és ebből adódóan az oldalsó fém keret is vékonyabb, így még jobb lesz fogásra, mint a g6.
A képernyő ívek nagyobbak, mint a g6-on, de így harmonikus a keret íveivel. Azonban az értesítési sávon túl a hasznos képernyő részbe is belemetsz(!) a felső ív.
A bekapcsoló gombot nem értem, jó volt az ujjlenyomat gombba építve.
A képernyő alsó sávba való letolásával pedig a notch-ra nem lett volna szükség.
Azért a nem tengelybe rakott résnyi beszédhangszórót nem mindenki fogja eltalálni, lesz majd anyázás.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Fred23
nagyúr
3000 mAh-s akku, mikor a G6-é -kisebb kijelzőhöz- 3300 mAh?! Ezek direkt b@sznak ki magukkal is?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Arcképgyáros
Na már csak a Samsung, HTC, Nokia és a Sony maradt a nagyok közül...
Mondjuk a Sony még a kávamentesítésről is többé-kevésbé le van maradva, szóval miattuk nem aggódomiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Mr.Silkó
veterán
Nem arról volt szó, hogy akkor adják ki majd ezt a telót, ha "szükség lesz rá"?
-
Quqesz
nagyúr
Még mindég nem kapizsgálják azt az egyediségi vonalat, ami a G4-et jellemezte. Ez olyan tucat+1....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
babosmiki
addikt
Nem lesz ez rossz...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
gretzky77
veterán
A plusz egy gomb az kép alapján plusz 2 nem???
A hangerő alatt is illetve a másik oldalon is!?Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
dave_gahan
aktív tag
3000mAh-es akksi...édes Istenem, 5 évvel a G2 uilyen akksija után még mindig itt tartanak...
A G6-ban legalább 3300 volt...visszafejlődés. -
sKie^
tag
Ezt se veszem meg.
''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''
-
jacis
nagyúr
Nem lenne ez rossz, csak ha már noccs akkor miért van alul az a nagy mocsok káva???
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
janeszgol
félisten
-
balgab84
aktív tag
Nalunk akkor valamikor december kornyeken lehet majd kapni, light-os verzioban😀😀😀
-
törölt tag
Sokkal egyedibb lenne, ha a hátlapi kamerák a bal felső sarokba költöztek volna. De így is nagyon karakteres, szerencsére nem lopkodtak innen-onnan stílusjegyeket.
-
akooos
veterán
Alsó nagy káva és notch. Szép munka. Hol van már a G2-es idő? Vagy a G4 és V10? Amikor kiemelkedő telefonokat készített az LG. Most meg kullog a többiek után....
-
h4h01
senior tag
Azért szebb mint a p20 széria, de itt meg felül, és oldalt hagytak picit vastag sávot :S
-
törölt tag
Újabb szög az LG koporsóján.
-
Obyboy
addikt
Michaelnek is volt egy gomb az óráján amivel meg tudta szólítani KITT-et.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
dilajoska1
őstag
Ahogy látom az idei telefonokat csak a márkejelzésük alapján lehet majd megkülönböztetni!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Anulu79
addikt
Csak nekem felgohatatlan, hogy miért erőltetik ezt a plusz gombot az "asszisztenseknek"? Miért nem lehet pl. egy hangutasítás vagy pl. az értesítési sávra felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 plus purple 128gb ELADÓ
- iPhone 12 Pro 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4000
- Kifogástalan, "új" Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (285)
- iPhone 14 / 128GB / (Product) Red / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (284)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest