Friss renderen az LG G7 ThinQ

Az LG idén nem siette el a G széria legfrissebb modelljének piacra dobását, így a G7 ThinQ május 2-án kerül bemutatásra a Szöulban és New Yorkban is egy időben megtartott rendezvényeken. A specifikációra vonatkozó várakozások feltehetően beigazolódnak, így nem lesz meglepetés, ha a Snapdragon 845 mellé 6 GB operatív memória társul, jó eséllyel 3000 mAh-s akkumulátor mellett. Evan Blass most egészen komplett renderrel egészítette ki az eddig felhalmozott információkat, így már egészen biztosank tűnik, hogy notch például lesz.

Ahogy 3,5 milliméteres jack csatlakozó is, csak ezúttal az alsó élen a monó(nak tűnő) multimédiás hangszóró mellett. A kávák láthatóan keskenyebbek lettek, ezzel együtt egy szenzorsziget is került a panelre, a legszembetűnőbb változás viszont az üveg hátlapon található kettős kamerarendszer vertikális elrendezése. És a plusz egy hardveres kezelőgomb, ami elvileg a Samsung Bixbyhez hasonló funkciót kap, csak a Google Segédre alapozva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • eSIM-es eszköz és LG G7 a Telekomnál

    A Huawei Watch vonatkozó változatával indul meg a beépített SIM-es eszközök térhódítása a szolgáltatónál.

Előzmények

  • Márciusban várható az LG G6 utódja

    A The Investor értesülései szerint az LG idei csúcsmobilja nem az MWC-n kerül bemutatásra, ami alátámasztja az eddigi feltételezéseket.

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

  • LG G6 - hozza a kötelezőt

    A tavalyi, moduláris csúcsmodell után most a biztonsági játékot választották a dél-koreaiak: remekül működik a G6, kimondottan elegáns, vannak benne jó extrák, de az állunkat sajnos nem kell a padlón keresnünk.

Hirdetés