Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Legalább a voice cast-ban benne van Yui Ishikawa, az már hallható.
-
Romvr
őstag
Ez ugye a teaser teaserének a teasere volt amit majd követ a trailer trailerének a treailere és mire itt a megjelenés már láttunk is nagyjából 2 másodperc nem pre-rendered képkockát a játékból.
Az ilyenek csak elveszik a kedvem a játéktól... Szóljanak ha már van gameplay videójuk is...
-
nonsen5e
veterán
Release date bejelentésnek jó volt, trailernek már kevésbé.
Örülök viszont, hogy jön PC-re is, tetszik és követtem már egy ideje a játékot, így nekem is lehetőségem lesz vele a nem olyan távoli jövőben játszani. -
fornettisuti
veterán
Ebbol valami Hentai-ra tippelek
-
Rodi 4.80
senior tag
Ez előzetes volt? Nagy meló lehetett összerakni
-
JanR
addikt
Annyit megtudtam, hogy sokat fog tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged