- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
erdekes dolgok ezek, mondjuk aki 2010-ben is wep-et hasznal, az meg is erdemli szerintem.
szerk: jo a blogod, sajnos egyre kevesebb ilyen van.
-
moha21
veterán
Ethereal..
-
INFOSEC? Bar nem vagyok meggyozodve, hogy bemutatja a rossz oldalt is. Erdemes a feher kalapos rendezvenyek anyagat lapozni es utannanezni, hogy mirol is beszelnek pontosan. Esetleg kezdesnek a wireshark oldala: [link]
cyanide: Mar csak az a kerdes mit lehet tenni. Mondjuk tuzfalon blokkolni az adott oldalakt, de a lista karbantartasa allando macera.
-
proci985
MODERÁTOR
arról nem is beszélve, hogy a héten néztük wiresharkkal laborba a FBt, és valami eszméletlen forgalmat generál. a pontosan milyenbe nem nagyon mentünk be (nem volt feladat és sietés volt), de megdöbbentően sok ment folyamatosan.
témában van valami ajánlott irodalom érdeklődőknek, pl valamelyik cisco kiadvány? ccna1 szinten vagyok, tehát alapokról van fogalmam.
-
Egyszer kipróbáltam TOR-ral a wiresharkot. Szépen működött. Aztán a google blacklistre rakott és leszedtem a TOR-t. Nem tetszett, hogy visszaélnek vele támadásokhoz.
-
puttputt
őstag
Ez így jól esett éji m. közben.
Gratulálok!
Majd tüzetesebben is átolvasom, ha...A freemail... no igen:
[link]
Egy nagy "valami" és "valaki".
Meg spontán bizerga.
(A 10 hsz. a lényeg meg ami mögötte van.)
ps. a Gmail adathalászati opcióit elég kellemesen le lehet szűkíteni manuálisan, ha az ember időt szán rá. Persze, így is marad pár fekete lyuk, de legalább a felhasználó megtett mindent és a felszín OK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest