Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A mi szervereinkben nagyrészt 4GB van
Mondjuk más feladatkör, az is igaz, azokra nem teljesítmény kell, hanem héttértár.
Vmware alá meg persze, hogy kell minden. Minden is.Mondjuk van olyan gépünk, ami Vmware-n van hostolva, mert éppen volt olyan lehetőség, de amikor csináltam rá monitorozást, először nem hittem el a hálózati forgalmat
Zokszó nélkül bírja, a Vmware adminok sem jöttek még, hogy nagyon beterhelné a hostot...
-
Aaaaz kemény... nem a 24 mag, hanem a RAM...
Mondjuk nincs az a cucc, amit egy adatbázis nem kajál fel... -
Nekem egy kicsit zavarba ejtőek a windowsos screenshotok és a linuxos konzol outputok egyszerre
-
Nincsenek. De igény az lenne rá, mert az egyik DC-ben a melegfolyosón majdnem szaunázni lehet.
Távolabbra tekintve: Nézegettünk olyan helyet, ahol ezzel kecsegtettek, ami jó is lenne mondjuk az újabb Apollo mellé. Azokból 3-mat simán be lehet pakolni egy rack-be és mindegyikben 6 darab 2650VA-es táp van. 2N redundanciát használva cca. 24kVA maximummal kell számolni. Ha egy ilyet most meglépnénk, akkor a mögöttünk lévő sor leolvadna.
-
sonar
addikt
Helló,
Azt had kérdezzem meg, hogy vizes rekettyéitek is vannak? (vízhűtéses szerverek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest