Új hozzászólás Aktív témák
-
Zinho
aktív tag
Ezt a felső kategóriás dolgot én sem értem... itt tényleg majdnem mindenki leragadt a CM-nél. Még ha a P183-ra vonatkoztatnák a felső kategóriát, de az meg ennél is drágább...
Amúgy tőlünk nyugatabbra 100 euró körül megy, ami most az erős forint miatt mindjárt barátságosabb, és persze a tengerentúlon 100 dolcsi...
-
kerelo
aktív tag
Jó ez a ház.nem értem hogy az emberek 90%-ban a CM-nél ragadnak le.Ez a ház is felső kategória,és pl mitől jobb egy 912plus ettől?Abban kb hetenként porszívózni kell,mert annyira gyűjti a port.Csatlakozom az előttem szólóhoz.A P180-nál is jobban be jön, nekem is.
Az a ház a kábelelrendezésben elvérzik.És alaplapi kivágás sincs a CPU hűtőnél. A Fractal Design Define R3 jól átgondolt.minőségi ház.Mondjuk a 30 egy kicsit szerintem is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Hálózati / IP kamera
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmgyűjtés
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged