- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- 2026-ban érkezik a Samsung válasza a duplán hajlítható Huawei-re
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
Gratulálok a nyerteseknek!Viszont a jövőben talán jobb lenne,ha a szakmailag kompetens zsűri választana a beküldött alkotások közül.
A Huawei által kiválogatott képeket meg nem is igazán értem......
Biztosan nagyok az igényeim,elnézést kérek az érintettektől.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Postas99
senior tag
Lehet csak én gondolom kissé kamu szagúnak az egészet..
Az első kép még csak nem is a fototrenden nyílik meg.. EXIF adatok nincsenek...
És még higgyem el hogy teljesen tiszta volt a verseny...
Arról nem is beszélve hogy próbáltam szavazni és akárhányszor próbáltam sosem sikerült.. a hiba nem nálam van...
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel de ez így K.O.M.O.L.Y.T.A.LA.N.!.! -
törölt tag
A Huawei által kiválogatott képek mind Huawei, vagy Honor készülékkel készültek, rendben van, de hogy a nyertesek is... ez így lóf@sz, már ne is haragudjatok.
-
félisten
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tixem
addikt
Most nem azért, de az egész fototrend blog erős Huawei hátszéllel indult és a nyereményjáték is a Huawei közreműködésével és azzal karöltve lett meghirdetve. Ezek után fennakadni azon, hogy kizárólag Huawei-es képek vannak a bejutottak között kissé nevetséges dolog.
Én eleve nem is foglalkoztam az egésszel, pedig még a blog és a játék indításakor isMate 9-em volt. Így meg már végképp hidegen hagy az egész.
Az megint más tészta, hogy egy-két kép érthetetlen hogyan tudott bekerülni a "válogatottba"
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
dajkapeter
senior tag
Gratu a nyerteseknek!
V30-cal toltam egy teljesen natúr képet. Ahogy látom van itt olyan amin utómunka is van... Úgy látom a fotótrenddel nem kell legközelebb foglalkoznom, megnéznem... Hisz semmi értelme
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Postas99
senior tag
Az hogy egy hüvelynek kell nyernie ezen senki nem akad fent... hisz ők szponzorálják a játékot... Minden szentnek magafelé hajlik a keze.. de az hogy mindkét kép hüvely és a versenykiírás nem ez volt, az már inkább ahhoz tartozik, hogy nem tisztességes volt a verseny...
Az hogy ezt az infót még jobban el akarták rejteni az a felháborító inkább. A képek nagy része meg tényleg a gagyi kategória. A kinyomtatandó képekre pontosan 1,5 vagy 2 szavazat érkezett... jó sok.. Mindegy....
-
csp01
tag
A topik elérhetősége: Fórumok » Szupertitkos » [Re:] Fototrend blog: Eredményhirdetés, képek, Veletech
-
doooo
veterán
válasz dajkapeter #8 üzenetére
Erre már én is felhívtam a figyelmet... vagyis rákérdeztem még a dolog megalakulásakor, hogy most akkor utómunka engedélyezett, vagy sem... a kamera app effektusai engedélyezettek vagy sem... de azóta nyilvánvaló, hogy minden engedélyezett. Tehát én is nyomhatnám fel az "utánkezelt" S5 képeket...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Le lett írva, hogy a válogatást Huawei (nem Honor) képekből csinálja a Huawei, mert a saját standján állítja ki a Veletechen. Nyilván nem Samsung fotókat fognak kiállítani, nem is értem, hogy ebben mi olyan baromi meglepő, pláne, hogy meg is lett előre mondva.
A két nyertes képet pedig TI szavaztátok meg. Azzal aztán tényleg rohadtul nem tudok mit csinálni.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az utómunkát jelzi a Fototrend felülete, mert az oldalnak az a célja, hogy lehessen látni utómunka nélkül is, hogy mit tudnak a telefonok. Ennek a játéknak viszont NEM ez volt a célja, hanem az, hogy mire jó egy telefon kamerája a mindennapokban. És ebbe belefér az utómunka is, nem volt kikötve, de btw a játékhoz nyílt fórumtopikban NULLA ember kérdezett rá. Te sem.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Skynet258
veterán
Szerintem a legtöbb kép hangulatos, ami meg kevésbé ott egyéb miatt jöhet jól a Huawei-nek, hogy kitegye (háttérelmosás, esti fotós képesség). És ez tökre érthető, marketing szempontokat is kell nézni.
A két nyertes kép közül a graffitissel nem nagyon tudok mit kezdeni személy szerint, bár annak is van egy hangulata - de az esős kép nekem nagyon átjött. Másik nyertes kép nálam a brémai tükröződéses kép, jó ránézni. -
Balázs8
csendes újonc
Lehet hogy legközelebb szükség lesz zsűrire, mivel 5 szavazatot (amivel ugye már nyerni is lehetett) bárki össze tud gyűjteni. Nézegettem hogy alig szavaztak az emberek gondolom azért mert a saját képük ellen nem akartak szavazni. Így viszont aki nem tisztességes az simán regisztrálhatott 4-5 fiókot csak azért hogy szavazzon a saját képére.
-
doooo
veterán
Nem is a konkrét játékra gondoltam, hanem magának a fototrendnek az (újra)alakulásakor kérdeztem rá a dologra (nem tudom pontosan hol, nem is az a lényeg), mert ahogy mondod, a célja a telefonok tudásának szemléltetése, mégis, az első feltöltéseknél rögtön szembeötlően (bár ettől még nem elitélendően) változtatott képek kerültek fel. Amivel persze önmagukban nincs baj, de akkor hol a lényeg? Tehát akkor csak mellékesen kérdezem: Fel lehet tölteni (ilyen és hasonló játékoktól függetlenül is) változtatott képet? Mármint ha a rendszer jelzi, hogy van utómunka, attól még fennmaradhat az oldalon az adott kép, vagy előbb-utóbb törölve lesz?
-
dz1989
senior tag
Szeritem a Visszapillantó trükrös képnek kellett volna lennie az egyik nyertesnek.
A Mások az nagyon jó, egyetértek hogy azt választoták.Meg engem a Havas fogott meg. De az nagyon.
Remélem lessz ilyen jővőre is. Csak inkább Huawei-től függetlenül.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
kiezTe90
senior tag
Nagyon izgalmas kommentek... Ne csodálkozzatok ha a srácok nem szerveznek többet ilyet, mert bármit csinálnak mindig levannak szólva. Sok ember menjen át a világtitkai blogot olvasgatni, ott is hasonló értelmes összeesküvés elméletek vannak.
Gratulálok a nyerteseknek, és köszönjük a Huawei-nek a felajánlott ajándékokat!Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
addikt
Az esős kép nagyon jó, de néhány részlet szúrja a szememet.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Balzak83
senior tag
Nem bántásból írom, ráadásul laikus is vagyok fotó téren, de a cikk megfogalmazása arra utal, hogy ez egy független pályázat volt, ami mellett a huawei külön kiállítja a legjobb Huawei képeket. Most akkor itt tényleg bármilyen készülék pályázhatott, vagy csak huawei, mert ők szponzorálták az egészet? Legalább azt még beleírhattátok volna, hogy a nyertes hány szavazatot kapott, mert ez sem egyértelmű szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
En szerkesztett kepkor ellattom egy #szerkesztett, illetve egy #raw hasthag-el. Szerintem Te is csinald igy, abbol nem lehet baj. En amúgy sem fotozok jpg-ben, az csak arra jo h latom melyik dng fajl tartozik hozza.
Mondjuk nekem az #unnepifenyek jatek ota komolytalan az egesz (egyszeruen nem odaillo kepek kerultek be, meg a kepek minosege is hagyott kivanni valot). Akkor volt utoljara h jpg-ben fotoztam. Kb 100 kepet csináltam h legalább egy jo legyen (szin, zaj, szautaracio iso beallitasaival babralva), holott raw-bol eleg volt 10db es es szerkesztoben pár perc alatt ugyanazt a hatast tudtam finomhangolni. Kar h a szabalyzat nem mindig engedi a nyers kepeket, pedig ebben derul ki h mit is tud a szenzor..
-
félisten
válasz balazs1022 #29 üzenetére
De itt nem az a lényeg, hogy kiderüljön mit tud a szenzor, és még csak nem is a minőség a lényeg egy ilyen kommersz versenyen. A győztes megérdemelte a nyereményt .
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
balazs1022
őstag
válasz Plazmacucci #30 üzenetére
Hat pedig az is fontos, foleg ha promo celra viszik es magukat reklamozzak vele.
A nyerteseknek en is gratulalok!
-
törölt tag
Nem meglepő... már az elején látszott, hogy komolytalan az egész. A pontos témaleírást nem utólag szokták megadni, és változtatni rajta... főleg ha egy macskás képpel hírdetnek be egy versenyt. Itt azért volt némi fogalmi zavar... De jó szórakozás volt, mellesleg én szavaztam mások képeire... a témát illetően...addig gyúrták... addig míg... a képekhez nem sikerült igazítani. Ez egy ilyen mese!
Gratula a nyerteseknek! -
doooo
veterán
válasz balazs1022 #29 üzenetére
Igen, ez jutott eszembe nekem is tegnap, amikor itt szóbakerült... Akkor majd úgy teszek... ha olyan kedvem lesz, hogy feltöltsek valamit.
-
törölt tag
Kedves mindenki!
Az első, ami szembeötlött, mind a képeknél, mind a hozzászólások egy részénél, és amit én is hiányolok, hogy a ,,bármi más" telefonfotókból még csak válogatást sem linkeltek!
Szép számmal van: Oppo, Xiaomi, Nokia, Google, One+ Samsung,Navon,.... telefotó !
Már csak, köszönjük a részvételt, vegyes válogatás is kedves lenne !Egyébként, a Honor is Huaweii.
Viszont örülök, hogy Nagyon Sok Jó szemű szaladgál , és fotóz !
-
Enci1983
senior tag
Ez eléggé röhejes lett..... Pláne azok a fotók amiket a Huawei válogatott össze. Van köztük maximum 5 amire aztmondom rendben van, de a többi? A graffiti kép pedig számomra érthetetlen hogy nyert?! A képek minősége és milyensége pedig no comment. 90 százalékuk fantáziátlan, életlen, dől borul mindenfelé, képminőség silány. De azért gratulálok a nyerteseknek, persze ez nem azt jelenti hogy most már vízjelet kell tenni a képeitekre .
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
dz1989
senior tag
Kivácsisákból... Kérlek mutass már egy olyan sajátáltalad lött képeket ami szerinted nem ilyenek(linkelve vagy feltöltve ide) és megfelelnek ezen szempontból persze mobiltelefonnal. Mert akkor úgy lenne teljes a gondolatmeneted.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Drakmusz
addikt
Az mondjuk felettébb érdekes,hogy az én Nexus 6P képeim mind fel vannak címkézve és mégsem jelennek meg ha már valaki rákeres a Huawei márkanévre......
Ezekből egy sem tudott bejutni a válogatásba,pedig a régi készülékek is játszanak állítólag.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
félisten
-
Drakmusz
addikt
válasz Plazmacucci #40 üzenetére
Tehát akkor meg kell várnom azt a játékot,amelyet a Google szponzorál...
Értem.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
dz1989
senior tag
Pár darap nem fogott meg. De nagyon sok igen. Föleg amit a Ferenciek terei alujároban csináltál vagy az autószélvédön és motórháztetön a panelok. Gratulálok
-
törölt tag
Ott meg biztos a zsűri lesz lefizetve, vagy mind "haver" lesz! Benéztem ebbe a topikba de félve és nem alaptalanul, valami ilyesmi komment áradatra tippeltem, be is jött. Nem értem ezeket az embereket. Én nem nyertem "díjat" viszont került be képem, ezeket a kommenteket olvasva viszont felajánlanám a nyereményem csak ne kelljen ezt a sok butaságot olvasni.
Neked címeztem Bog de inkább a többieknek szól a mögöttes mondanivaló![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #18001664 #46 üzenetére
Ha nem nyertél díjat, mit ajánlasz fel?! Az ingyen belépődet?! Ne olvasd el akkor a sok butaságot! És ne jelentsd be..., hogy milyen.... Xar neked hogy sok butaságot kell olvasnod, ne mártírkodj!
Máskülönben... a szervezés és kivitelezés nem gyengén amatőr!!! Ezzel kapcsolatban teljesen jogosak az észrevételek.Olyan fapados az egész felület, hogy szavazni is hangyamód bogarászva lehetett csak! Nem ártott volna elkülőníteni a versenyben résztvevő képeket.
A versenykíírásnak akkor is egyértelműnek kell lennie ha Juli néni vagy Jani bá tojásaiért megy a játék. Feltételek, szabályzat, határidő... eredményhírdetés... stb. Pont. -
Enci1983
senior tag
Ne haragudj de fogalmam sincs miről zagyválsz?!? Mikor lenne teljes a gondolatmenetem? Értelmezd mit írtam, sokkal szebb és jobb képek nem kerültek be, egy szóval sem írtam hogy ÉN ezeknél (bár van amelyiknél igen) különbet csinálok. Valami nem stimmel nálad.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
dz1989
senior tag
Csak szemet szúrt hogy más munkáját leszólod. Akkor már mutasd egy példát ami szerinted megfelelő lett volna(így lenne teljes a gondolatmeneted ) . Csk hogy úgy hat. Nálad sem stimmel semmi ha nem érted mire gondolok. Mások 99 érdekes nem ennyire kritikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Horgász topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Politika
- További aktív témák...
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest