Hirdetés

Fototrend blog: Eredményhirdetés, képek, Veletech

A végére jó sok kép került fel a Fototrendre a mindennapi fotózással kapcsolatos játékunk során, amelyek között két nyertes hirdetünk, az egyik kép Huawei eszközzel készült, a másik meg nem. Mindkét győztes Huawei ajándékcsomagot zsákolhat majd be, ami Huawei 360 Camerát és aktivitásmérő karperecet tartalmaz. Ezen kívül a legjobb Huawei telefonnal lőtt képeket ki is állítjuk a Veletech kiállításon. Ezeket a pályázók haza is vihetik 17:30 után, ez pedig nyilván azt is jelenti, hogy akinek a képe a listában van, az díjmentesen jöhet a Veletechre (velük fel is vesszük a kapcsolatot hamarosan).

A két nyertes kép itt van felül (LemPetty és ToomSlayer műve), gratulálunk a fotósoknak! Nem mi választottuk ezeket, hanem a felhasználói értékelések alapján győzött ez a két alkotás.

A fenti galériában pedig azok a képek láthatók, amelyeket a Huawei válogatott össze, ezeket nyomtatják majd ki és teszik közszemlére a Veletech kiállításon, ahol nagyobb méretben is meg lehet nézni mindet. Köszönjük mindenkinek, aki képet töltött fel, valamint köszönjük a Huawei-nek, hogy felajánlotta a nyereményeket. Ha a két nyertes el tud jönni a kiállításra, akkor ők a helyszínen átvehetik majd az ajándékaikat.

 

Azóta történt

Előzmények