Hirdetés

Fototrend blog: újabb fotós játék!

A Veletech kapcsán indít a Fototrend.hu a Huawei-jel közös pályázatot

A Prohardver lapcsalád felhasználóinak mobilos fotóit gyűjtő Fototrend.hu újabb fotóversenyt hirdet "mindennapi fotózás" témakörében. A játék az előző pályázathoz hasonlóan zajlik majd, a résztvevőknek mindössze annyi a teendőjük, hogy a kiírásnak megfelelő fotót #mindennapok hashtaggel ellátva feltöltések a Fototrend.hu-ra, ahol a látogatók döntik majd el az értékelések segítségével, hogy melyek a legjobb képek.


[+]

A témát viszont érdemes kifejteni, hiszen olyan mobilos fényképeket keresünk, ahol az elkészült fotó kapcsán egyértelmű, hogy azért készülhetett el, mert kéznél volt pont egy okostelefon, egy adott pillanatot, egy furcsa, érdekes, különös, megható momentumot azért lehetett megörökíteni, mert a fotós rögtön kapcsolt, felismerte a helyzetet és tudott készíteni egy olyan képet a mobiljával, amire igazából nem is készült, hanem a pillanat felismerését követően azonnal cselekedett. Olyan fotókat várunk, amelyeknél látszik, hogy mennyire hasznos, hogy ma már minden okostelefonban van kamera és képesek vagyunk a mindennapjaink olyan apró, váratlan, talán meglepő mozzanatait megőrizni, amire mobil nélkül nem lett volna lehetőségünk.


[+]

A Huawei két nyertest hirdet, a legjobb Huawei okostelefonnal készült fotót és a legjobb más márkával rögzített képet egy-egy ajándékcsomaggal ismeri el, amelyben Huawei Band karperec és Huawei 360 kamera található. A legjobb képeket a május 13-án esedékes Veletech kiállításon kinyomtatva is megtekintheti a közönség, a fotósok pedig a kiállítás után bekeretezve haza is vihetik műveiket. Az eredményhirdetésre és a díjkiosztóra is a Veletech rendezvényen kerül majd sor, erről ide kattintva olvashattok bővebben.

 

Azóta történt