Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KAMELOT
titán
válasz
atti_2010 #53 üzenetére
Ezek csak tesztlapok úgy ahogy írtad az áramkörök tesztelésére meg minden másra!
Engemet az érdekel hogy milyen a felszereltsége milyen minőségű olcsó és milyen plusz funkciókat adnak hozzá. Legyen rajta minimum 6-8 SATA és PCI express meg 4 ram SLOT.
Üzemeljen sokáig a lap. a színe nemsokat érdekel. Nem azt nézem egész nap!Látom van itt 1-2 figura akik nemértik a cikket.
Szerintem majd akkor lehet dumálni a procikról meg APU-ról ha már hivatalossan kiadták és fogjuk látni az első tesztet. Ez még nem minden mert még jönnek az AMD fanok akik megveszik és saját tapasztalataikat majd leírják ide. Ezek az egyének külömböző konfigurációkat vásárolnak és majd látni fogjuk az ő eredményeiket észrevételeiket.
Ugyan így van az SB topikban is. Ott is leírják mi milyen. Valakinek van i3 valakinek i7 valakinek graf kari nélkül vagy azzal, valakinek CORSAIR 8GB valakinek KINGMAX 4GB ram.Aztán elhet olvasgatni és kérdezőskördni. Meg nézegetni a benchmarkokat. Habár azok csak informatív jellegűek.
Kiváncsi vagyok majd a megjelenés utáni tesztekre. -
vanye
senior tag
válasz
atti_2010 #37 üzenetére
Valóban nem ma volt annak a napja, hogy utoljára Catalystot raktam fel, mivel 2006 óta kizárólag Nvidiám van. VISZONT! Attól még tudom, mit beszélek.
[link]
Itt több helyen is szerepel az ATI-név. Többek között a Catalyst-elnevezés mellett is. Tisztában vagyok vele, hogy az ATI már rég AMD, de (mint a mellékelt ábra mutatja) nem mindig, s nem minden esetben.
Mi több!
Nézd csak meg, hogy milyen elnevezés szerepel a link által megnyitott oldal fülén! -
brian1987
tag
válasz
atti_2010 #24 üzenetére
Azt értem hogy 1 ref lap.
Csak gondoltam hogy a fejlesztők nem 1 vacakon fognak kísérletezni.
Gondolok arra hogy manapság már megszokott a CF.
Minden második (alaplap Cf támogatással érkezik) ember azt fogja nézni hogy a Liano + Cf mire (lesz) képes.
Persze ez még a jövő titka.
De ezt mindenki tudja, hogy már a technológia közel nem ott jár amit mi látunk itt a PH.!-n.
Lásd.: NASA
Csak vicc volt.
Ez is szép eredmény.
Mivel AMD fan vagyok ezért ki várom a végét.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged