- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Jövő héten kezdődik a CES. Remélem szállingóznak majd a konkurens megoldások is!
-
Misy
tag
dizájnos egy lap
tetszetős -
Gabboo
tag
Sosem hallottam még a gyártóról, de tetszik a lap, a mostanában divatos kékes színűek nem tetszenek dizájn tekintetében. A hűtőborda pedig ... érdekes.
-
zed1983
őstag
válasz
macilaci78 #33 üzenetére
So Dimm-el meg lehet oldani kis helyen is!!
-
(ÉN)közPONT
őstag
Jó a design !!!....kifejezetten jó
-
Jól néz ki tetszik..
-
Keksz03
senior tag
a lényeg h SB-ről nem éri meg Ivy-ra váltani legalábbis ahogy elnézem...ami számomra csak jó hír!
-
sampe
aktív tag
-
BioNiCMaN
addikt
Szerintem inkább hasonlít egy Tukán-ra.
Persze a Desert Eagle jobban hangzik.
-
zed1983
őstag
Egész jól néz ki ez az alaplap!
Mikorra várhatóak egyébként a Z77-es chipre épülő alaplapok?
Arra meg kíváncsi leszek, hogy Mini ITX-et tervez-e valaki belőle
-
bteebi
veterán
Nagyon szimpatikus lap, bár ránézésre legalább 50, de inkább 60 kHUF lesz az ára. Jól felszerelt, kellene.
-
banhammer
veterán
Korrektül összerakott alaplap.
-
Angel1981
veterán
Ez csini!
-
-
Aucor
senior tag
Nagyon emlékeztet ez engem a DFI-re... Fogalmam nincs miért...
-
törölt tag
pisztoly mi? pff deproli. gutling alatt nem veszek lapot
-
V.Dave
senior tag
Végre kezdik elfelejteni a PS2-t
-
Viktor81
senior tag
Ismeretlen, vagy sem, nagyon korrekt lapnak tunik. Ha megtanulnak figyelni a minosegre es megbizhatosagra (es ugy nez ki, mar rajottek, hogy ezeket nem szabad figyelmen kivul hagyni), akkor nemsokara bajban lesznek a "nagyok". Amugy Kina szep lassan mindenkit lenyom, ez teny, de ebben nagy szerepe van a penzehes multiknak, akik kihordtak nekik gyartani a sok jo holmit, aztan most sirnak, hogy a rabszolga a fejukre no.
-
Day 'n' Nite
tag
Az első deszka amin a "gémer" hűtőborda tetszik... bár lehet, hogy csak elkaptam a kórt
-
Archer
őstag
Ha csak az alaplapok piacát nézzük, nálunk itthon hol van egyáltalán TOP10? Van Asus, Giga, MSI meg ASRock. Asus jó meg megbízható de drága, MSI felső kategóriában szintén jó de alsó és középkategóriában nem nagyon brillíroz, Giga jó lenne ha..., hétköznapi usernek marad az ASRock, olyan mint a Penny szlogenje, "friss, olcsó, jó". Ennyi, 4 márka. Lenne még a Biostar ami szintén nem rossz de nálunk sehol sem lehet kapni, ECS, Foxconn, de ezeket sem, hirtelen ennyi ami eszembe jutott és nem nagyon dzsunka márka. Vagy ott a vinyó piac, lassan az is kétszereplős lesz, azt csinálnak amit akarnak. Jöjjön csak a konkurencia, legalább lesz verseny és az csak nekünk jó. Ha szar, úgysem veszem meg ha meg mondjuk jobb az ár/érték aránya mint valamelyik nagynak, akkor miért ne vegyem meg.
-
@aMoRF
tag
Valószínűleg én nem vagyok elég jártas OEM gyártók tekintetében de nekem a WIBTEK alaplap gyártó cégről még nem hallottam.
Az alaplapját elnézve viszont látszik, hogy nem most kezdték az ipart. Ez engem arra enged következtetni, hogy egyre több "kis kínai" gyártó a háttérből szépen lassan az előtérbe mászik. A technika hátterük már megvan, lassan tőke erősé válnak. (bérgyártóként sok kis trükköt össze szednek, szedtek a hightec eszközök gyártásáról.) Ha pedig színpadra lépnek könnyen átrendezhetik a piacon eddig szereplők TOP10-es listáját.
Vajon mennyire lesz ez nekünk jó hosszútávon? -
Archer
őstag
Ennek mi köze van a Desert Eagle-höz?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mi ebben a meglepő? Kínában piacon árulják azokat a processzorokat, amik még meg sem jelentek hivatalosan. Oroszország dettó.
-
Komcsi
tag
Jól néz ki
-
KYZRR
őstag
Már megint a fegyverek
Desert Eagle..
De ez már egy kicsit tűrhetőbb, mint a zsírkrétaköpködők
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged