Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Arc nem blútyúkos, hanem van hozzá USB-s vevő. Ez persze nem mindig probléma, de nálam notebooknál is alap volt, hogy ne legyen élből két lyuk lefoglalva (egy ugyebár az egér miatt le van).
A fentebb linkelt MS Mobile 6000 billentyűzet pl. BT-s, tehát nem kell hozzá vevőegység, ha van blútyúk beépítve az adott eszközben. -
plus44
veterán
bejönnek ezek a vékony cuccok!

-
Morden24
nagyúr
Hát, a "product features" azt jelenti, hogy termékjellemzők, nem azt, hogy a termék jó tulajdonságai - merthogy magyarban kb. ennek megfelelően szokták értelmezni. Márpedig egy normál klavihoz képest elég jellemző tulajdonság a numpad hiánya

Egyébként mekkora egy ilyen billentyűzet? Mert ugyan valszeg nem ugyanaz a méretkategória, de én pl. egy MS Mobile 6000-est használok a mindennapokban, és tökéletesen elégedett vagyok vele, sőt - klasszisokkal kényelmesebb, mint egy rakat akármi, amit próbáltam életem során.
-
Ilyet sem láttam még a "Feature"ok között, hogy "No backlight, No num pad". Oda mindig csak olyat szokás írni, ami van, ami nincs, azt takargatni. Meglepő. Bár nem tudom mennyire kényelmesen ezek a pici billentyűzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 512GB / kártyafüggetlen / mi.com / gyári garancia
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest