Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Arc nem blútyúkos, hanem van hozzá USB-s vevő. Ez persze nem mindig probléma, de nálam notebooknál is alap volt, hogy ne legyen élből két lyuk lefoglalva (egy ugyebár az egér miatt le van).
A fentebb linkelt MS Mobile 6000 billentyűzet pl. BT-s, tehát nem kell hozzá vevőegység, ha van blútyúk beépítve az adott eszközben. -
plus44
veterán
bejönnek ezek a vékony cuccok!
-
Morden24
nagyúr
Hát, a "product features" azt jelenti, hogy termékjellemzők, nem azt, hogy a termék jó tulajdonságai - merthogy magyarban kb. ennek megfelelően szokták értelmezni. Márpedig egy normál klavihoz képest elég jellemző tulajdonság a numpad hiánya
Egyébként mekkora egy ilyen billentyűzet? Mert ugyan valszeg nem ugyanaz a méretkategória, de én pl. egy MS Mobile 6000-est használok a mindennapokban, és tökéletesen elégedett vagyok vele, sőt - klasszisokkal kényelmesebb, mint egy rakat akármi, amit próbáltam életem során.
-
Ilyet sem láttam még a "Feature"ok között, hogy "No backlight, No num pad". Oda mindig csak olyat szokás írni, ami van, ami nincs, azt takargatni. Meglepő. Bár nem tudom mennyire kényelmesen ezek a pici billentyűzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest