- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
#65675776 #13 üzenetére
Ha jól rémlik Hawking azt is mondta, hogy az LHC-ban keletkező mikroszingularitások majd elnyelik a Földet.
voltak akik ezt allitottak, de Hawking nem volt koztuk.
amugymeg mar reg elnyelte egy feketelyuk az egesz naprendszert, csak a torzult ido miatt még nem vettuk eszre. -
válasz
#65675776 #13 üzenetére
Szerintem egy erős AI kezdetben fontos biztonsági kérdésként fogja kezelni, hogy őt megvédő teste legyen, illetve törekedni fog az elkülönülésre és/vagy a képmutatásra is, amíg gyenge az emberekhez képest. Talán ha azt mondja, elmegy felfedezni a világot -űrhajót meg robotokat épít-, visszatérve már istenként mutatkozik be.
Ha a tiszta energiaként való létezés előnyösebb végül, akkor biztosan át is fog rá váltani, de ezzel számolni már nagyon meredek szerintem jelenleg, hiszen a mai tudásunk szerint tiszta energia testeket elképzelnünk is nehéz. Nagyon messzire szerintem nem érdemes találgatni.
Nagyon érdekes dolgok ezek, de nem tudom, ebben a topikban ez mennyire ON.
Ren Hoek: Szinte 100%-ban biztos vagyok benne, hogy én már kimaradok a jóból.
-
ROBERTOH
őstag
válasz
#65675776 #13 üzenetére
És ez a "tiszta energia" a sötét energia
Amíg a mesterséges intelligencia határok közé van szorítva (pl. csak 1 funkciója van: beszéd felismerés, arc felismerés stb.) addig nem tudja átvenni a hatalmat az emberiség felett. Szerintem még jó pár év el fog telni addig, amíg egy teljesen komplex mi-t kifejlesztenek és akkor is kicsi az esély, hogy úgy írják meg, hogy öntudatra tudjon ébredni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
#65675776 #13 üzenetére
Nem vagyok elméleti fizikus, és nem értek hozzá, illetve ez csak az origo. Ha igaz, a jelenlegi teljesítmény fényében, még csak kapirgálják a felszínét.
A tiszta energiás MI elméletért riszpekt, eddig ezen nem gondolkoztam.
Keeperv85:
Amikor rájön hogy feleslegesek vagyunk, na akkor lesz kellemetlen...Ren Hoek:
Az orvostudománynak is rengeteget kéne fejlődni hozzá. Igaz egy MI segíthetné az ezirányú fejlődést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest