- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez mindig igy mukododtt: vonatot akkor lehet lehet lekesni, ha szo szerint soha tobbet nem indul egy sem.
Szamomra az a furcsa, hogy olyanok nyavajognak a vasut korulmenyei miatt, akik jol ismerik a helyzetet, megis 2017 ellenere nem valasztanak mast, pedig rollerttol (van elektromos verzio is!) kezdve az ursikloig rengeteg lehetoseg van. Ha nem tetszik, nem ures kifogas kell, hogy nincs mas lehetosegem (akar gyalogolni is lehet, Petofi utan szabadon).
-
erer1000
őstag
rendszeresen vonatozok, amiből a két heti szombathely-komárom úgy elég gyakori.
nem szokott késni a vonatok döntő többsége
ha meg késik, annak oka van:
vihar, baleset, felső vezeték stbelég 1 vonatnak késni, és magával ránt egész menetrendeket, de sajnos ezzel nem sok mindent lehet kezdeni, max az 1 vágányú szakaszokat kettőre növelni, de az túl költséges.
múltkor szlovákiában vonattal elcsaptunk egy autót, aki még át akart férni.
egy vágányú szakasz.
eredmény: pótló buszok az adott megálló körül.
weben veszem az összes IC-jegyet, és egy mobil appért ölni tudtam volna néha kbnem is értettem miért nem volt a vonat infóban eddig.
+ a jegy vissza mondást is könnyebben elérhetővé tehetnék, mert mobilról egy agyrém kb. Múltkor a baleset miatt mondhattam is vissza, és jöhetett a következő rendelés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged