- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
"a csicska generáció" Azta....
"legyen modern. Ötletes, pofázós, intelligensen lusta" Wow, just wow...Mondjuk én anno csak 24 évesen kezdtem el dolgozni. De már akkor se linkeskedtem. Laza voltam és kreatív, de azt a munkában éltem ki (mondjuk vevő volt rá a cég) és ostorcsattanás nélkül is ledolgoztam a 8 órát. Persze ehhez nem árt ha szereti csinálni az ember a munkáját, legalább egy picit. Vagy büszke rá...
-
DraXoN
addikt
Azért van egy határ a "munkahelyen" amint átlépni nem szabad ... dolgozni megy oda az ember (jó esetben tehát hasznot hozni) ... de vannak akik csak "időt töltenének el"... és felvennék érte a "nagy lóvét"...
A gördülékeny munkavégzés legyen egy cég alapja, mert különben nem lesz cég ahol az ember dolgozik... mert jó esetben előbb kirúgják a problémás alkalmazottat, vagy elmegy (és megsértődik, hogy dolgozni kell)...
Rosszabb esetben az egész céget "beránthatják" a dolgozók ha kerülik a munkát ... vagy egymást mérgezik a munkakerüléssel.. és az egész nem lesz hatékony emiatt... egy-két "kerülősebb" ember a csapatban több tucat másik ember munkakedvét is megtudja mérgezni ("pl. gyere ki cigizni".. kis beszéd itt - kicsit ott, azt hirtelen vége a napnak és semmi se haladt)...persze nem "parancs robotok" kellenek, de munkafolyamat szintje válogatja ki kell... ha mondjuk szalag mellé kell az ember, akkor robot lesz.. az kell oda ... de egy programozó meg néha-néha elgondolkodik, megbeszél problémákat, nála ez kell, hogy hatékony legyen ... de nem facebook és mások...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest