Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Neurotoxin #9 üzenetére
Én is ezen nőttem fel, a 2ik rész volt meg mindig, sose jutott el hozzánk a 3. A sorozatot még néha a mai napig is előveszem, olyan hangulatos és jó nézni, pedig az egy nagyon alacsony költségvetésű sorozat volt, de a hangulata, meg a nosztalgia nagyon áradt belőle. De ez a film sajnos nekem rém erőltettet és gyenge volt, hátha a 2ik rész talán jobb lesz.
-
rdt89
addikt
Szomorúan olvasom, iszonyat gagyi katyvasz egyveleg volt a 2021-es film de cserébe unalmas is.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest