- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Felőlem is jöhet, én is általános sulis korom óta játszottam a játékokat 'nagyrészt Mortal 3 meg 4'.
Régi filmekre már annyira nem emlékszem de a 2021-es nekem elment, semmi extra de 1 esti szórakozásnak simán jó volt és úgy igazán semmi sem zavart benne.Ennél többet meg nem is nagyon várok ezektől a filmektől, lehet alacsony az inger küszöböm de én csak szórakozni/kikapcsolódni akarok ha ilyen filmeket nézek.
'inni közben 1 bort + valami rágcsa azt annyi'
-
alratar
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #14 üzenetére
Erről lemaradtam.
-
alratar
addikt
Akkor lehet két játékon is dolgoznak?
Leaker Claims Warner Bros. Is Working On A Smash Bros. Inspired Fighter Called Multiversus -
Necroman_Mk2
őstag
Már nem pletyka, hanem hivatalosan bejelentett.
-
rdt89
addikt
válasz
Neurotoxin #9 üzenetére
Én is ezen nőttem fel, a 2ik rész volt meg mindig, sose jutott el hozzánk a 3. A sorozatot még néha a mai napig is előveszem, olyan hangulatos és jó nézni, pedig az egy nagyon alacsony költségvetésű sorozat volt, de a hangulata, meg a nosztalgia nagyon áradt belőle. De ez a film sajnos nekem rém erőltettet és gyenge volt, hátha a 2ik rész talán jobb lesz.
-
GreatL
őstag
Szivárogtattak... valószínűleg készül már az MK12 és jönni is fog. Ezt a hülye sztorit a síkokkal meg világokkal akármeddig lehet tekergetni, így mindig jönnek az új részek amíg megveszik az emberek. Márpedig megveszik. Akkora a piac hogy manapság már minden sikerre van ítélve - egy-két elbaltázott kivételtől eltekintve (új PES, Uborkafos Battle Royal). A gagyi Elastomania is azért jön vissza mert lesz elég hülye aki olcsón megveszi.
-
Neurotoxin
őstag
-
gabor7th
addikt
Játék várható?
-
Televan74
nagyúr
+1, nekem bejött a film, mert sokat nem vártam tőle. De pont az lett amire számítottam. Sokan túl sokat gondolnak a filmekbe. Pedig egy ilyen vagy super hős filmbe esetleg egy sci-fi -be nem kell csodát látni. Leülni, rácsodálkozni a látványos effektekre, kínosan mosolyogni egy - egy rosszul sikerült poénon. De semmi több nincs bennük, nincsenek világmegváltó gondolatok. Egyszerűen csak arra a 1,5 órára kikacsolom az agyamból a napi gondokat.
Számomra ez is ilyen lesz.
-
rdt89
addikt
Szomorúan olvasom, iszonyat gagyi katyvasz egyveleg volt a 2021-es film de cserébe unalmas is.
-
Chalez
őstag
Volt egy jelenet, amikor borsódzott a hátamon a bőr... Mondtam is, hogy @nyáád...
Mortal Kombaton "nőttem" fel, nekem tetszett a film -
zsolesz967
aktív tag
Jaj ne.Cole képessége ,se a karaktere nem tetszett.
Kung Lao-t bírtam.
Gondolom akkor behozzák Johnny-t. -
alratar
addikt
Bevallom, még nem láttam a filmet, de a hallott kritikák alapján, nem vagyok biztos benne, hogy ezt erőltetni kellene.
-
Hunpriest
senior tag
LOL, visszatérnek a gagyi piros VHS Video Centrumos szépidők, új köntösben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged