- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Hát ezt az 1 km hatótávolságot nem sorolnám a rövid hatótávnak, először azt hittem hogy a Sony TransferJet megoldásához hasonló mely 2-3 cm-ről tud nagy mennyiségü adatot továbbitani, de nem. Tényleg arról nincs infó hogy hány MB/s adatátvitelre képes?
-
imisomogyi
aktív tag
Szerintem felesleges még egy ,,antenna,, a telefonba! Bár tény, hogy az ötlet nem rossz, de sztem már akkor az emberek nagyrésze nem azt fogja mondani, hogy használom a haverom netét x euróért, hanem akkor használom a sajátomat x+1ért! Adatátvitelre meg ott a Bluetooth 3.0! Az 1 Km-es távolságról meg annyit, akkor már úgy is ott van az internet!
De ha összejön és elterjed, nem csak 2-3 mobilban lesz, akkor az ötletböl adatátviteli mindenes lesz! -
kokyt
senior tag
Az alacsony energiaigényből és "az akár több ezer eszköz"-ből adódik, hogy alacsony kitöltési tényezővel operál, ezek meg maguk után vonják a viszonylag alacsony átviteli sebességet, és magas késleltetést. Kíváncsi leszek ezen hogyan osztanak meg nagy tartalmat, vagy netet
Így kicsit most marketing szagú, de szurkolok.Szerk.:
(#4) Davidoff91:
Ez miért gond? Most is használsz ilyeneket, csak ezek szerint nem tudsz róla -
Davidoff91
aktív tag
Érdekes ötlet, tetszik. Az egyetlen gondom csak ez: "egyetlen hátulütője, hogy csak licencelt frekvenciaspektrumban használható, mely a végfelhasználók számára is bizonyos többletköltséget jelenthet."
-
BloodyEddie
őstag
Lájkolom az ötletet. A wifit nem válthatná/egészíthetné ki?
-
.bableWes
őstag
kiváncsi vagyok a rendszer jövöjére
-
domi007
őstag
Jó ötlet, ha ügyesen szabványosítják, akkor pl. az egymással kommunikáló autókhoz is jó alap lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest