- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Még jó, hogy így kezdtem a mondókámat: Évek óta többen rendszeresen jelezzük ezeket az áramszolgáltatónak mégsem csinálnak semmit sem Sebaj. És igen leírtad. Voltam a jegyzőnél aki közölte, hogy mások is keresték már ez ügyben. Ő max. annyit tehet, hogy tájékoztatást kér a démászosoktól. Azzal aztán rohadtul ki vagyunk ám segítve. Az egyik élelmiszerbolt tulaja panaszt tett a fogyasztóvédelemnél is mert egyik ilyen áramszünet után nem kapcsolt vissza az automata és rárohadt a komplett húspult és a tejes hűtő is egy hétvége alatt. Ennek nem tudom mi lett a vége. Ja menjek bíróságra... Jó napot be akarom perelni az áramszolgáltatómat mert túl sűrűn van áramszünet. Kiröhögnek és elhajtanak a halál f@xára. Amint akár egyetlen forint anyagi károm is keletkezik ebből nyugodt lehetsz, hogy én leszek az első aki jogi úton követelem majd károm megtérítését csak tudod addig amíg néhány dolog látványosan el nem füstöl itt addig mi, itt élők csak "hisztizni" tudunk mert a szolgáltató mindenkit lepattint a **csába.
mod: Tipikus 22-es csapdája helyzet. Akihez érdemben fordulhatnál a problémával az toronymagasról telibe szarja a te bajodat miközben 100%-ban tőle függsz hiszen áramhoz csak és kizárólag tőle juthatsz.
-
Vladi
nagyúr
"egy fórumon írod le a nyűgöd, holott meg volna a lehetőséged a szolgáltató elleni fellépésre, tehát hisztizel. a megoldáshoz pedig egy centivel nem kerülsz közelebb."
Nah ezzel 98%-ban le is fedted a fórum működését.
Tök megértelek ebben a helyzetben. A sok könnytől már az én monitorom is zárlatos.
-
Vladi
nagyúr
Érdekes ez a tömegközlekedés. A dkv (debreceni) árait megnézve kiszámoltuk, hogy egy négy fős család jobban jár anyagilag - időről meg nem is beszélve - ha kocsival jár, mintha bérletet vesz. Szóval érdekes. Eléggé el vannak ott csúszva a dolgok szerintem.
(#51) Crystalheart:
MÁV nem hiszem, inkább valamelyik kiszervezett cége. (start, cargó, van egy pár. )
-
Crystalheart
őstag
Mondjuk a tömegközlekedés kényes téma, mert a cél nem elsősorban az, hogy akárhogyan megtérüljön, hanem hogy minél többen használják, és úgy térüljön meg. A MÁV mondjuk 2012-ben nyereséges volt állítólag, valamint a BKV-n belül a trolibuszok is. (Ebből is látszik, hogy a villamos energia alapú tömegközlekedés nyereségesebb, ha már kiépítették a pályát, ebbe az irányba kellene elmozdulni.)
-
baluka26
veterán
Angol csúcsidő közel 100%-ban fedezi, de Nyugat-Európáról/USA-ról elmondható, hogy 60-70-80-90%-ban, országtól függően. Azért ez brutál eltérés 30-hoz képest.
Itt meg hiszti van, ha BKV kicsit emel.Diák vonatbérlet Budapest-Tatabánya 4400 forint körül van, ezzel havi szinten 2500 km-t teszek meg. Nonszensz olcsó.
Persze ki ne szeretné az olcsó? Csak az ilyen olcsóság mellé előbb-utóbb jönni fog a fos színvonal, meg az, hogy nem lesz tömegközlekedés. Aztán lehet majd lesni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest