- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz Armagedown #41 üzenetére
valóban nem rossz. az is igaz hogy későn jött, ahogy tulajdonképp a WP is. ezért nincs nagyon esély az Android elnyomására. de ha pl ezt a Firefox-os rendszert igazán terjeszteni akarnák, akkor kellene minden szolgáltató palettájába 4-5 telefon, nem csak egy mutatóba és az is aránytalanul drágán.
-
Armagedown
őstag
Nekem sokkal jobban tetszik ez a felület, mint a WP-é
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Shatter98
tag
sajnos már eleve későn jött meg az os pedig lett volna benne inspiráció és lehetőség ha korábban jött volna meg
-
BazsiBazsi
aktív tag
A mostani hulladék, lehet jobb lesz(nemhiszem). Ha szaggat legalább jól nézzen ki
-
zdanee
őstag
Inkább az Opera Mini féle tömörített, előre renderelős megoldásokra gondoltam. Flash teljesen felesleges ide, ahogy a megapixeles háttérképek, illusztrációk és a 22"-os képernyőkre kitalált pörgő-forgó animációk és egymás tetején layerekben betöltődő cikkek is.
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
-
ghost364
senior tag
Egész pofás lett! Hasonlít az iOS-re, de ez nem olyan nagy baj... Bár ezzel a verzióval se látom értelmét az OS-nek...
[ Szerkesztve ]
-
zdanee
őstag
Egész tetszetős! Azért az még kérdéses, hogy mennyire "fluid" egy 256MB RAM-os, 1GHz-es egymagos SoC-on, de ha a gyári felület és a böngészés jól megy, akkor van értelme ennek a rendszernek. Azért az még kérdéses, hogy mobilnet hány embernek van a fejlődő országokban (nem a visszafejlődő országokra gondolok), mert amikor utoljára voltam például Indiában, az EDGE is csak pár helyen működött és ott sem túl jól.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
vicze
félisten
Ennyi erővel ott az Asha, egyedi OS ugyan ezzel a funkcionalitással...
Még a saját kategóriájában is versenyképtelen. Egy HTML5+JS felület meg aztán az optimalizáltság netovábbja, 2 virtualizációs rétegen keresztül.Mi a normális készülék? Olyan áron senki se venné meg, amit te gondolsz. A koncepció a Mozilla alapítvány pénzének nagymértékű kiszórására teljesen jó, másra nagyon nem. (Persze később ebből szeretnének pénzt reklámok beépítésével.)
-
Ihsahn
tag
Most mér mondasz ilyet? Ha a sivatagban elvesznek a tevék (amúgy a bantuk nem egészen ott élnek) és meg kell keresni, akkor hogy tartják egymással a kapcsolatot? És te is tudod, hogy a tevékből nincs pénz ájfónra, vagy galaksziessötre...
"Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
C$abi
aktív tag
Hát ez az OS komolyan annyira kellett, mint egy falat kenyér, mert a bantu néger annyira akar a sivatag közepén telefonálni egy ilyen fossal...
-
Rickazoid
addikt
Egy dizájn, ami száműz minden az abszolút minimumnál egy picit is bonyolultabb elemet nemhogy a felszínről, de a motorháztető alól is és rikítóan világos színvilággal rendelkezik pont, amilyennek egy hipochonder szeretné a saját testét látni: olyan egyszerű és jól látható, hogy a legkisebb belső vagy akár esztétikai hiba lehetősége is minimális, de azonnal észrevehető és javítható, ha előjön.
Nem mintha nem szeretném az egyszerűséget, nem Arch Linuxot használnék fő op.rendszernek, ha nem így lenne, de azért na, az "egyszerűen és mindenre használható" és az "egyszerűen, de alig használható valamire" között van némi különbség.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
norbert1998
nagyúr
Ezzel az a baj, hogy nincs helye, az android lefoglalja az egész árkategóriája területét, plusz mindenki megbizik benne, és ezáltal senki nem vágyik egy ilyen,ismeretlen izére. Pörög a droid minden telefonon, és apps is van hozzá. Valamint tud többet,mint hvga, vagy akár wvga.
-
CharlieDrop
veterán
Én várom mikor jelenik meg tableteken, vagy médiaboxokon vagy rasberry pin
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
takacsbotond
őstag
A végén még lesz ebből valami!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
tdk.112
aktív tag
a windwos phone sokkal jobb enél
"... és ebben hordtátok a tabletet?"
-
rodrigez
senior tag
válasz Rickazoid #16 üzenetére
Én ugyan nem hasonlítgattam, max. annyit mondtam, hogy ha lenne egy normális brand készülék az új főverzióval, akkor lehetne tenni egy összehasonlítást a többi OS-el. Ezt kezelhetőségre írtam, meg funkcionalitásra. Pont, hogy egy egyedi OS-t szeretnék, nem egy droid klónt.
-
Rickazoid
addikt
Ez annyira letisztult, hogy már hipochonder dizájn. A forrásnál szereplő szemkímélőbb képeket meg pont kihagytátok a cikkből.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
rodrigez
senior tag
Így van. A mostani szegényes felhozatalon kívül kellene 1-2 nagyobb brand gyártó, közepes HW-el amin siklik az OS, és megnézni mennyire tudja megnyerni magának a cucc a népet. Most tán a Geeksphone csinál normálisabbat, de szerintem azt se lehet kapni, meg egy normális teszt sem készült róla. Szívesen látnék a Moto G-m hw-ével egy Firefox OS-t, akkor lehetne egy korrekt összehasonlítást végezni egy androidos egy winphone-os és egy iPhone-os készülékkel.
-
spuros
őstag
Az android is az elején nagyon összeszedetlen volt. Kiforrja ez még magát...
-
rodrigez
senior tag
Szerintem meg igenis sokaknak szükségük van egy fejlődőképes és jól optimalizált mobil OS-re, amelyhez nem kell 4 mag, hogy egy szaros UI folyamatosnak érződjék. Nem mindenki akar fölösleges előtelepített App-ok garmadáját. Én szeretettel várom, hogy mennyiben változott az 1.5-höz képest. A droid is elindult valahonnan és a kezdetek ott sem voltak zökkenőmentesek.
-
oszi666
őstag
Hat ez tenyleg tiszta ios 7...
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Danny750
őstag
Ez inkább ios 2.0...
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
daniel909
addikt
nem is olyan rossz...
persze nem is jó...YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
petipetya
nagyúr
Szépül. Ám ha még mindig olyan érzés használni mint egy csónakkal evezni a betonon, akkor ez édeskevés a megváltáshoz. Ha nem így van, akkor én kérek elnézést.
"nincs rá lezsóidő"
-
Enci1983
senior tag
Nagyon fapados, vagy én vagyok elszokva a minimalista felülettől
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
Blyan
félisten
Erősen iOS koppintásnak látszik elsőre.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- További aktív témák...