- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Eddig számomra az Opera volt a legundorítóbb marketing és tettek szempontjából /magát a programot szeretem, ismerem, használom/, de asszem a Firefox megdöntött mindent amit én eddig magamban éreztem a szoftverek fasizmusával kapcsolatban. Utálom ezt a böngészőt, utálom amit műveltek vele, azt is utálom, hogy a böngészési élménye és teljesítménye valahol az IE5 Windows ME szintjére alacsonyítja a gépemet amikor feltelepítem. Semmi létjogosultsága nem marad lassan a piacon /nálam főleg/, csak a vérpistikék ütőkártyája.
Mozziláék voltak az egyetlen idióta társaság aki a lemaradást a többiek majmolásával próbálta behozni, közben feladták azt ami miatt érdemes lett volna használni a programot, a teljesítményt és a minőséget. Bughalmaz, ami még lassú is. Most lehet ujjal mutogatni a többiekre, tudom mindenki lop mindenkitől, de ők veszik a fáradságot, és próbálnak valami egyedit is hozzátenni a trendekhez. A Google Chrome minden hibájával együtt ezerszer jobb böngésző mint a Firefox. A sokat szidott Opera is kevésbé problémás már mint a Firefox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest