Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Mikor lesz a tali skacok ? Lassan el kellene kezdeni szervezni
Jókai utca végén, igényes környezetben található ez az intenzíven telepített 3 hektáros horgásztó. Átlagos vízmélysége 2,2 méter. A tó két oldalán összesen 22+25=47 db, betonlépcsőkkel ellátott, kiépített horgászhely található, melyből kettőt mozgáskorlátozottak is biztonsággal tudnak használni. Legszélesebb része 130 méter, a féltávot bóják jelzik. A két egymással szemben található, közel egyenes partszakasz 260 és 280 méter hosszú. A meder akadómentes, a partszél terméskövekkel van megerősítve, szakszerűen kirakva.
Nyitvatartás:
December, január, február: 8-16 óra (szombat-vasárnap)
Március, április, május: 7-17 óra (szombat-vasárnap)
Június, július, augusztus: 6-18 óra
Szeptember, október, november (péntek-szombat-vasárnap): 7-17 óra
Minden hétfőn ZÁRVAÉjszakai horgászat minimum 10 fő jelentkező esetén, előre történő egyeztetéssel megoldható.
A horgászat egész évben, a nyitva tartási rend alapján, a tó befagyásáig engedélyezett.
Rendezvények és horgászversenyek során a résztvevők élveznek előnyt. Ekkor – a tó rendezvény miatti foglaltságának függvényében – a rendezvényen nem résztvevők számára korlátozott horgászati lehetőséget biztosított.
A fentiektől eltérő időszakban a halgazdálkodásra jogosult döntése alapján biztosítható horgászati lehetőség.
Napijegy árak:
Felnőtt sporthorgász: 2.900 Ft (2 bot)
Felnőtt halas: 5.900 Ft (2 bot)
14 év alatti gyermekhorgász: 1.900 Ft (1 bot) -
Grillo
őstag
Na, köszi még egyszer a türelmet, meg a kitartást, annak ellenére is, hogy esélyetek sem volt győzni.
Egyébként hermányi, szerintem te igen jól el lettél volna, én match-csel olyan 1 méterrlő, kb. 1 m mély vízből szedtem a 10-15 cm-es bodrikat és vörösszárnyúkat, de gyerek számítása szerint olyan 70 db körül. Persze ebből érdemes egy 10-15 %-ot levonni.
2-3 db csontira is ez jött, meg gilisztára is.
Én nem unatkoztam, és mivel a fiam a többiekkel volt elfoglalva, mégis nyugalomban teltek az órák.
És, a közeli fa ellenére semmit nem akasztottam fel.
-
A Zéé
addikt
válasz
Steady74 #123 üzenetére
egész végig hazafelé ezen agyaltam, de csak oda jutottam, hogy a horog nem jó valamiért. A kárászoknál is úgy akadt csak, hogy talán 2-ból kellett nekem kiakasztani, a többinél kiakadt már a szákban.
Először az jutott eszembe, hogy túl kemény lenne a bot... De a kárászok, meg a 15 cm-es bodrik hogyhogy kijöttek vele? Tavasszal pedig a match-ról is ment el hal, az lágyabb.
Aztán az, hogy esetleg nagyon tépem a halat? Ami a végén ment el, azt egy picit talán, mert eléggé ment balra (már majdnem előtted volt), de ami a szákolás előtt ment el, azt abszolút nem húztam erőből.
Aztán maradt a fék... Nincs erősre húzva, mert kézzel tudok lehúzni róla, de lehet, hogy letapad, mert ugyanúgy egy 15+ éves cucc, mint a bot. Tavasszal atomjaira szedtem, beolajoztam, próbálgatás alatt nem tűnt rossznak, de ez lehet egy ok. Amúgy direkt figyeltem a botot, volt még benne tartalék, szóval az is dolgozott még...
A zsinór is monofil, 20-as Tubertini Gorilla, azért annak is van nyúlása.
Igen, a Pellet Wagglert beszéltük joe-val, teszek majd egy próbát. -
-
A Zéé
addikt
válasz
FireFox1996 #121 üzenetére
a pontyok gonoszak. Legalább annyira, mint a márnák.
Tavasszal csak keszeges vízre menjünk -
Steady74
addikt
Jól éreztem magam én is!
Grillo: Zolit jó volt hallgatni, eszméletlen energia van benne, nem is tudom, hogy tudjátok lekötni egy esős nap
A bal szélen nem evett hal, panírozott aqua classic pellet volt és Mainline Match expander etetőanyag. Gyakorlatilag véletlenszerűen fogtam halat, talán 2 ponty, 3 kárász, 1 keszeg volt a mai nap.
Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, szerintem megint jó pecanapunk volt.
-
joe979
aktív tag
Köszi mindenkinek ! Frankó nap volt .
-
Grillo
őstag
válasz
Szeszkazán #116 üzenetére
Na meg a gyerek is szóval tartott...
-
Steady74
addikt
válasz
Szeszkazán #116 üzenetére
-
Grillo
őstag
Na,képet nem lőttem, de én is összepakoltam, nagyja bent az autóban. Kevertem be aqua pelletet is, meg viszek egy adagot szárazon.
Csonti a hűtőben, kis esélyt látok, hogy ott is marad, de van giliszta is, meg vettem feedermaniás valami izét, meg vannak régi cuccok, azokat is elraktam, van ami lassan lejár.
Pálinkát, ha nem felejtem, berakom. -
joe979
aktív tag
Asszem összepakoltam, skacok még mindig van egy bontatlan pellet pumpám, 2,5k és vihető
Viszem, aludjatok rá egyet -
Steady74
addikt
Na akkor holnap 6:30 MOL kút Rétség, vagy a tóparton 7 óra körül. Ha hamarabb értek a tóra, mint én, és vesztek jegyet, mondjátok, hogy a foglalt helyre a horgász baráti pecára jöttetek. BB
Szerk.: mivel Egerben volt csapatépítő bulin és elég sok bort kóstoltak meg, így nem volt beszámítható állapotban mire hazaért
de meghallgatta a hangszigetelést és tetszett neki. Ügyesen holnap papa, este várom a fórumban a beszámolót, meg napközben ha van valami. Nyúljon
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest