Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
arc82
tag
A Fifa nekem pont az a játék amiből megéri 3 évente venni egyet mert annyira nem változik semmi.
-
szupermacs
veterán
Imádtam a 94 grafikáját. Egyszerűen a színes pixelek és maga a látvány sokkal jobban lenyűgözött, nem tudom miért. Az irányítás is mintha egyszerűbb lett volna.
Jó a 11 és a 12 is, most is szeretnék beszerezni majd egy újabbat 360-ra, mert érdekel a 15 és a 16 is, de félek, hogy megunom. A régivel imádtam játszani. Biztos a nosztalgia beszél belőlem. -
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
De azt írtad, hogy a 94-nél nem találtál jobbat, miközben játszottál a 11-12-vel. Ez az, amit nem értek.
Nekem megvan a 12 és már az is tök jó volt. -
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Ne viccelj már, a 94-es szkriptelt szar volt. Én is szerettem anno, de már egy 2002 Road to World Cup is ég és föld volt hozzá képest.
-
Szerintem a 17-hez képest nagy a változás. Fifa 94 óta játszottam az összes Fifával és kb. 5-6 éve mindig előrendelem az aktuális kiadást.
Akik azzal jönnek, hogy semmi változás 4-5 éve, azok tuti nem játszanak vele. Ne 1-2 videóból legyen már eldöntve... játszani kell vele és utána dönteni.
A 17-hez képest minden téren sokkal jobb lett, pláne a mozgások, ellenfelek intelligenciája. Persze legalább profin kell játszani, akkor látszódik... amatőrön természetesen hülye a gép.
-
szupermacs
veterán
A 94-nél eddig nem találtam jobbat. Mondjuk a 98-at én is toltam, de utána egy nagy ugrás és '11 és '12 jött. Annyira nem voltak rosszak, de a 2D grafikát jobban szerettem.
(#4) SaGaIn: Ha most elkezdenék, 2020-ra simán lehetne egy nagyon kemény játékot csinálni belőle FIFA 2.0 néven. Utána évente csak az átigazolásokat és egyéb dolgokat lehetne kieg vagy DLC formájában pluszba beletenni minden évben 2.1, 2.2, 2.3 néven. Még jól is hangzik.
-
SaGaIn
senior tag
Néztem streamen és még mindig ugyan olyan szar a "fizika modellezése" mint 5-7 éve. Nem értem mért nem lehet megcsinálni hogy egy elguruló labdára ne 2 másodperc késéssel forduljon rá a játékos. Egy normális ütözés modellezés kéne. Még mindig ott tartunk, hogy a kapusok mozgása is katasztrofálisan néz ki. A játkosok csúszkálnak oldalra... scriptelt mozgások, a grafikán kívül nem látok sok feljődést a közönség még mindig ugyan olyan gázos...
Mai technikával sokkal jobbat is lehet csinálni csak akkor nem egy év lenne a fejlesztés hanem több...
-
scope2007
addikt
Nekem a fifa 98 volt az utolsó

Na jó talán még az első magyar szinkronos verzióval is volt 1-2 kör max (az vajon melyik is volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha játszanál minden évben a sorozattal, akkor észrevennéd a különbségeket.
Nekem megvan a 12 és már az is tök jó volt.