Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby
csendes tag
Sziasztok,
Használ valaki ilyen fülest?
A fiamnak játék közben 5-30 perc után (lightspeed mert bluetooth nincs a pcn) elkezd akadoznia a hang.
Másnál nem jelentkezett hasonló? -
törölt tag
Nekem szerintem az a magenta kék tök fröccsenés színű tetszik
-
Nekem van ovis koromból szemüvegem és nem tudnám felvenni, ha fel akarnám venni, mert kicsi lenne rám. Pedig ovis koromban tök jó méret volt, mert van olyan fénykép rólam, aminél rajtam volt a szemüveg és a fénykép alapján tök jó méretű volt a szemüveg. Ha vissza tudnék menni az időben és találkozhatnék az 5 éves önmagammal, akkor leesne az 5 éves énről a felnőttkoromban vett és felnőttkoromban használt szemüvegem. Ezért van az szerintem, hogy a fejhallgató méreteknél is van felnőtt méret és gyerek méret.
-
flexxx2
őstag
Én a cikket nem is olvastam, mert fiataloknak szól a termék.
De a kérdésem leírom: Nem is tudtam, hogy genetikai különbség van a fiatal és felnőtt ember fejformájában.
-
h-yle
addikt
ok zoomer
-
sokomst
tag
A Lightspeed örvendetes, a bluetooth miatti "multi device" is. Design ízlése kérdése, de a színeket leszámítva szép
A textil hosszútávon talán tartósabb, mint az árkategória műbőrjei. Árával is az olcsó ismert nevű wireless gamer szegmensre lő.
A mikrofon elég neccesnek tűnik, de akár jó termék is lehet. Mondjuk utóbbi évek alapján már nem bízom igazán a Logi termékeibe a minőséget egyre többször a designra cserélik. -
fatpingvin
addikt
fiatalosch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest