- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Én is lőttem pár képet: [link]
-
johniee
senior tag
Ennyi maradt az előtetőnkből.
Ide került még fel pár kép (nem én csináltam) -
Pocokmester
csendes tag
Ott voltam, szerintem is tulzás a tömeghisztéria de nagyon sok ember megrémült, sokan a kisgyerekeket is kivitték a sátorbol az esöre mert féltek hogy össze fog dőlni. Őszinte leszek MINDENKI A SAJÁT FELELÖSSÉGÉRE MARADT OTT UGYANIS KB A VIHAR ELÖTT 20-25PERCCEL BE LETT JELENTVE A VIHAR!!! A 2 nagy sátorbol (koncertel szemben állva) a jobb oldali sátornak egyik tartó oszlopát megemelte kb 1méterre a sátor abban a percben kiürült de a sátor nem dőlt össze. Én a stabilabbik sátorban (bal oldali) voltam 5en tartottunk egy oszlopot és ugy vettem észre mintha ott se lennénk hozzáteszem hogy az oszlop lefogatása nem volt teljes mert 4csavarbol amit nem mondhatni kicsinek csak 2 volt a helyén átlóba, én szerintem be lehetett volna rakni mind a 4et a helyére. Szerencsére az én kocsimra kb csuklóvastagságú 50cm hosszú gally esett. Ha esetleg eszembe jut valami akkor irok még.
-
xlife11
senior tag
Én Summergroundon voltam Szombathelyen, de a csak örültem az esőnek, félmeztelenül táncolni a jó kis psy/goa zenére, felejthetetlen.Csak sajnos hamar leült a buli, nem mindenki bírta az esőt.
-
Viktor77
titán
-
törölt tag
Persze SP koncertet sosem visz el a vihar.
-
horush
addikt
Szóval ha valaki kint volt még, szóljon a témához nyugodtan (persze az is írhat, aki nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest