Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Én is lőttem pár képet: [link]
-
johniee
senior tag
Ennyi maradt az előtetőnkből.
Ide került még fel pár kép (nem én csináltam) -
Pocokmester
csendes tag
Ott voltam, szerintem is tulzás a tömeghisztéria de nagyon sok ember megrémült, sokan a kisgyerekeket is kivitték a sátorbol az esöre mert féltek hogy össze fog dőlni. Őszinte leszek MINDENKI A SAJÁT FELELÖSSÉGÉRE MARADT OTT UGYANIS KB A VIHAR ELÖTT 20-25PERCCEL BE LETT JELENTVE A VIHAR!!! A 2 nagy sátorbol (koncertel szemben állva) a jobb oldali sátornak egyik tartó oszlopát megemelte kb 1méterre a sátor abban a percben kiürült de a sátor nem dőlt össze. Én a stabilabbik sátorban (bal oldali) voltam 5en tartottunk egy oszlopot és ugy vettem észre mintha ott se lennénk hozzáteszem hogy az oszlop lefogatása nem volt teljes mert 4csavarbol amit nem mondhatni kicsinek csak 2 volt a helyén átlóba, én szerintem be lehetett volna rakni mind a 4et a helyére. Szerencsére az én kocsimra kb csuklóvastagságú 50cm hosszú gally esett. Ha esetleg eszembe jut valami akkor irok még.
-
xlife11
senior tag
Én Summergroundon voltam Szombathelyen, de a csak örültem az esőnek, félmeztelenül táncolni a jó kis psy/goa zenére, felejthetetlen.Csak sajnos hamar leült a buli, nem mindenki bírta az esőt.
-
Viktor77
titán
-
törölt tag
Persze SP koncertet sosem visz el a vihar.
-
horush
addikt
Szóval ha valaki kint volt még, szóljon a témához nyugodtan (persze az is írhat, aki nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Boya BY-M1 mikrofon
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest