- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Nekem sem állt szándékomban megsérteni sem téged sem bárkit. Eleve komolytalan dolognak tartom, ha egy ilyen gépet minimum fél év garancia alatt vesz meg valaki, teljesen mindegy, hogy Mac, vagy más. A miért-re nagyon egyszerű a válasz, ki az aki pl alaplapot vesz majd bele, ha bedöglik 100 000 Ftért.
Pontosan ez a baj, amit Te is leírsz. Semmivel nem ér többet a Mac, sőt ha beleszámolom az alkatrész árakat, és a szerviz intervallumokat, akkor fele annyiért lehetne eladni, mint egy bármely más notebookot. Mivel ha bedöglik akkor htványozottan nagyobb a szívás vele, mint bármely más gyártó termékeivel, árban szinte biztos, időben, pedig szinte megint biztos. Ez nem normális dolog, ez hype. De aki ilyenbe beleugrik, az meg is érdemli."Szerinted az a helyes megoldás, hogy a lecserélendő (garanciával nem rendelkező) gépet dobjuk ki a veszélyes hulladék közé ahelyett, hogy megpróbálnánk eladni???"
Nem nem az, és miért is kellene egy ugyanolyan sőt kisebb teljesínényű gépért többet fizetnie, bárkinek is, amire hatványozottan jobban ráfázhat, ha beüt a crach. Nem logikus, hanem felelőtlen.
"Ezek szerint hülye voltam, hogy garancia nélkül adtam el a HP-t? "
Nem, az volt a felelőtlen aki ennyiért megvette. Garancia nélkül
"Én kérek a Nevedben elnézést attól a sok "baromtól", aki használt MacBook-ot vagy egyéb gyártótól származó notebook-ot vásárol garancia nélkül!"
Én ezen a felelőtlenségen csak nevetni tudok, mer ismerjük a magyar embert mindig más a hibás.
"Hasonlítsd össze az árakat (a MacBook Pro valóban túlárazott, szerintem is). A 13,3"-as MacBook-nak nem nagyon van ellenfele az adott méretben, adott akku teljesítménnyel, 2 év MAGYAR garival, (használható) OP rendszerrel....stb-stb."
Ez kicsit elcsépelt, mi az, hogy nincs ellenfele? De van csak nem az van rajta, hogy Apple.
"Egyszerűen a legjobbat akartam a pénzemért..."
Elhiszem, hogy nem vagy trendi fanboy. Viszont ez a mondat hát hogy is mondjam, inkább fogalmazd át, arra, hogy neked ez felel meg e legjobban, mert ezért a pénzért ez luxuscikk, nem a legjobb. És nem tévedek nagyon ha azt mondom, hogy rétegtermék, azzal sem tévednék nagyot, ha azt mondanám, hogy ennyi pénzért ez divatcikk, de az sértő lenn. Pláne, ha belegondolog, abba az apró ténybe, hogy ezért a pénzért Corporate Business gépek vannak, ami nem a mecbook kategória, hanem jóval felette van.
Szóval a legjobb, kicsit sántít, nem is kicsit.... -
alamuszi
senior tag
Azt kell mondjam Te kevered a szezont a fazonnal. Garancia? Na ezt elő ne hozd, alaphelyzetben az összes Apple termékre egy év garancia van. És ha ez egy MacBook Pro, akkor 100000 Ft a garancia bővítés ehhez a csodához, szerinted ez olcsó ????? Kellj fel ember.
A HP bármilyen gépéhez ez 30 - 40 Ezer Ft. Súlyos 10 ezrek? Na ne viccelődjél már.
100 000 Ezer Ft, a hp esetében a házhoz mennek és 5 év garancia. Mikor nyújtott ilyet a csodamac, bárhol is. HA beszarik ez a tűlárazott átlagtermék, akkor 3 - 4 hét a javítás minimum, főalkatrész csere esetén. De csak azért mert annyira premium szalarrel parter a sok magyar kereskedő, hogy pótalkatrész sincs, ha nagyon kellene. Komolytalanok az érveid, Mint a többi fanboy,nak is azok."A HP gépemet 255 ezerért vettem és 2 évesen alig tudtam eladni (75 ezer HUF-ért)."
Értem és mit szeretnél eladni garancia nélkül?
Aki garancia nélkül vesz ilyen eszközöket, az minimum hülye, aki pedig ráadásuk garancia nélkül vesz megy egy Mac-et Magyarországon, az meg még nagyobb barom, mert itt azt gondolják, az emberek, hogy ez a túlárazott átlagtermék, az aranyborjú, és a csodájára járnak, de nem az, csak van egy két f@sz,aki ezt híreszteli, ezek meg beveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest