- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
bedibazsa #22 üzenetére
Pontosan. Nekem MyTariff M csomagon van, ez 500MB net. Ha ezt a csomagot igényled két év hűséggel, telefon vásárlás nélkül, akkor 6.000 Forint a havi díjad, ha veszel hozzá telefont, akkor ez az összeg megemelkedik 7.490 Forintra, ha pedig sem telefont, sem pedig hűségét nem akarsz, akkor is 7.490 Forintot kell fizetned havonta. És én erre mondom azt, hogy ha hozzáadom két évre ezt a +1.500 Forintot, akkor pláne nem éri még egyik telefon sem, kivéve talán az A9.
-
.Szaki.
addikt
Az utóbbi időben egyre pofátlanabbul áraz a Telenor, ebben a listában az én tarifámban egyedül a HTC A9 tűnik jó ajánlatnak, bár nem tudom mennyiért adják függetlenül. A többi vicc, főleg ha hozzáadom a két év alatti + 1.500Forintot, mert náluk veszem a készüléket. Az utóbbi időben mindenhol jó bolt mobilt venni kivéve a szolgáltatónál. Régen azért ez nem így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest