- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rendben, de akkor mennyire biztonságos az a rendszer, ahol a felhasználó kezébe adjuk a döntés jogát, ellentétben azzal a rendszerrel, ahol nem adjuk a kezébe, hanem csak ellenőrzött tartalmat futtathat az eszközön?
Én az utóbbit választanám, mivel így kiesik a felhasználói oldalról az emberi tényező, ami a leginkább bizonytalan a biztonság szempontjából. Remek, hogy a droid feldob egy kis ablakot, hogy "hé józsika, ha itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel, lehet, hogy megmukkan a telefonod és toronyházat robbantanak a személyazonosságoddal", de ettől még józsika rábök, mert 1, nem tud olvasni 2, nem érdekli.
Szerintem megoldás, hogy hülyének nézik a usert, mert az átlag user hülye. Persze itt is érvényes a nagy számok törvényeAmíg nincs lehetőség ellenőrizetlen kódot futtatni wp-n hivatalos hozzáférés nélkül, addig ne kezeljük úgy, mintha lenne.
-
Tudom, ő pedig az egész wp rendszerre gondolt, ezért hoztam fel az általam ismert egyetlen példát, amikor lehetőség volt a készülékre való telepítésre nem megbízható forrásból, fejlesztői hozzáférés nélkül.
WP8-ra pedig nincs más, csak a fejlesztői hozzáférés, akkor ezek szerint jól tudom
-
Volt rá, az ms fogta magát, megegyezett a feltörés készítőivel. Nem szerencsétlenkedett. Ez volt tudtommal anno a chevron unlock. Fejlesztőként milyen módon is játszanád ki? Minek?
Az pedig, hogy egy cég által kontrollált az alkalmazásbolt, nem csak wp-n, hanem google play-en is elmondható, csak épp ott nem szűrnek semmit, akkor miben is rosszabb a wp-s? o.O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest