- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#54625216 #274 üzenetére
Az a gond, hogy kevered az általános streaming szolgáltatásokat a GF now távoli hardver bérlésével, és pont ez a gondja Nvidiának is az egésszel.
Abu szerint Nvidia azért szedi le, mert nem akar pereskedni így védi meg a felhasználókat hogy ez átforduljon abba az irányba amit előtte végig írtál, hogy a felhasználót szerződés szegőnek titulálják és a kiadók a felhasználók ellen forduljanak.
Ők nagyon érdekeltek a fizikai hardver értékesítésben amiben fontos partnerek nekik az említett kiadók stúdiói. -
válasz
#54625216 #270 üzenetére
itt nincs grabbelés vagy bármi egyéb. A játékot megvetted, feltelepíted és játszol. Az adott kiadók játékai évekig elérhetőek voltak béta fázisban.
a GF now kb 2-3 éve működő szolgáltatás.Ha ezt tiltotta volna az EULA rád nézve akkor nem működhetet volna Béta alatt sem.
Itta kiadó és az nvidia között borult fel a szerződés nem köztem és a kiadó között, ezt kellene megértened végre ettől függetlenül mégis velem próbálja kizsarolni tőlük azt amit akarnak, gondolom pénzt. -
tényleg könnyű azt gondolod? pénz meg leesett a fáról rá?
Írd már meg nekem honnan vannak ezek az infóid neked vagy meghint meg a gyanúsítgatás sztorimód? nem gondolod hogy a Fortnite által hozott hatalmas nyereséget forgatták vissza az áruházba nem pedig veszteséget termeltek? mert az elemzői oldalak pontosan ezt írják, nem a kínai befektetőknek kellett elégetniük a pénzüket...Nem, fel kell hogy világosítsalak, a felhasználók nem hülyék és nem fog egy olyan szolgáltatás életben maradni ami lehúzás és kizsákmányolásra épül, minta Stadia, nem véletlenül döglődik és hagyja ott a sok user....
-
válasz
#54625216 #253 üzenetére
De miért érdekelt ember áruld már el végre miért lenne érdekelt jobban mint a kiadók? fejtsd már ki nekem? 88 % -t perkál nekik a játékokért.Minden egyes játék után 88 % a kiadó pénze.
Ugyan azon a szolgáltatói felületen jelentkezel be játszani mintha otthon tennéd, nem saját store van itt ....Steam, Epic bármi.
A kiadók ugyan úgy eltüntették a játékaikat amik Epic storon vannak, nem elérhetőek GF nowon át hiába jelentkezel be az az Epic fiókoddal érted? tehát konkrétan miért is jó ez az Epicnek, hogy a játékainak az 2 % része elérhető mindenféle húzó cím nélkül és nem azoknak a kiadóknak a pártját fogja akikkel amúgy üzleti szerződésben van lásd 2 K games és az Nvidia pártjára áll ? -
válasz
#54625216 #252 üzenetére
"jelenleg megillető jogaikat (a zene és videó tartalom esetében pl. fel sem merült, hogy a streamelés nem jogdíjköteles)"
kever a szezont a fazonnal. Stream szolgáltatást Spotify,Netflix ahol tartalmat onnan szerzed be.nem azokat hallgatod amik csak neked megvannak bármilyen legális fomában.
Itt harvert bérelsz a szoftverhez... -
válasz
#54625216 #250 üzenetére
ja értem tehát ha az ember azt hallja vissza egy kiadó / online áruház tulajdonosától, amit a legtöbb felhasználó gondol, az naivság , még akkor is ha az áruházában elérhető játékok jó része szintén nem elérhető a GF nownál és pár saját címük maradt fent,de fent maradt példát statuálva.
a kiadóknak miért is baj hogy erős online áruházokon át értékesítik a termékeiket és mi köze annak ahhoz, hogy te a GF nowon át játszol a kiadó termékével az adott online áruházon át bejelentkezve? ebben a körben kifejtenéd a geforce now mivel gyengíti a kiadót? Mert az megvan hogy az Epic Store-n / Steamen át jelentkezel be ha játszol ugye?
-
Ezzel csak az a gond, hogy azt gondolod, hogy az Nvidia nem értelmezte a saját jogi köreiben és nem látta úgy hogy ez így nem törvénysértő dolog. ?nem hülyék gyülekezete van náluk egy elég nagy cégről beszélünk..... még elég friss ez a dolog, várd ki a végét mi lesz...
Magyarázzátok csak, nyomjátok, hoyg ehhez joguk van.
Microsoft is ezt mondta a Windowsra anno, hogy vedd meg másik gépre aztán jött egy EU bizottság és keresztbe tette az egészet.
Azóta eladhatod értékesítheted.. remélem ebből is majd lesz egy hasonló per amiben a felhasználó jogai legalább olyan fontosak lesznek, mint a kiadóé és egy tisztán haverbérlésre kihegyezett szolgáltatás nem fog egy ligába kerülni egy Ps Now, Stadia, Xcloud szolgáltatással, mert nem is egy. -
A Google-nak aztán eladhatják,a Stadia már a megszületése pillanatában halott volt ezzel az üzleti modellel.
az nvidának nem kell egy játék sem, nem Stadia a GF NOw aminek a felületén megveheted a játékot.
megvett játékokat futtatnak a felhazsnálók nem Cluod gaming a la PS now. -
válasz
#54625216 #237 üzenetére
valószínűleg akkor te jobban tudod ezt mint Sweeney, mert miért is?
Hogy lenne jobban érdekelt mint a kiadó?
ezek olyan nyilatkozatok( ha egyáltalán egy nyilatkozat alapján állítod, hogy csak tisztázni szeretnének valamit a jóravaló kiadók) akik elhiszik azok vagy nagyon naivak vagy életükben nem dolgoztak üzleti életben...
valószínűleg a becsületes kiadók a streamelés jogi alapjait szeretnék tisztázni erről van csak szó,kis apróság, a Béta alatt ez nem számított 200 ezer felhasználóval. -
válasz
#54625216 #235 üzenetére
ne haragudj,de fortnite pont elérhető egy mobiltelefonról is / android / IOS nem kell hozzá GF now.Bármilyen platformról egy kicsit jobb minőségű mobillal is játszhatsz vele.
Sweeney nem először rúgja össze a port a Microsofttal, Googleval, Appleval.. elég egyenes fickó, jó üzleti érzékkel
értelmes srácnak tartalak és ne érts félre, de amiket állítasz bizonyíték nélküli megnyilvánulások és a fenti cikket is alárendelted annak, hogy a teória amit te kigondoltál mindképpen igaz. Én ezt látom benne.
Az Epic felülete ráadásul nem látható GF nowon át bejelentkezve a másik fele hogy rengeteg játék van náluk, ami közel sem mikrotranzakciós elemekre épít, ugye elég a RDR2 re gondolni..
Sweeney jól látja milyen erős lobby zajlik most a GF now ellen . Alatta a posztokban le is írta, hogy minden kiadót meglepett a hatalmas siker, és rengeteg regisztrálás rá. 1 Hét alatt 1 millióan beregisztráltak a szolgáltatásban. Egyből beindultak a fogaskerekek. -
válasz
#54625216 #233 üzenetére
Sajnos nem erről van itt szó, nem ilyen egyszerű egy lobbyval szembe menni.
ma született az első értelmes hozzászólás egy nem akármilyen kiadó részéről ez ügyben. olvasd el ajánlom. Itt [link] már leírtam, abban a kommentben megtalálod Sweeney nyilatkozatát. [link] És azért ő nem akárki szerintem, jobban képben van a saját szerződésükkel Nvidiával mint én meg te vagy Abu... -
"Nagyjából 1500 játékot támogat a GFN. Ennyit sikerült portolni a Steam 30000+ játékából. Minden héten 5-öt portolnak."
Hihetetlen , vissza tért a király...stadia the best... vajon miért ez a negatív felhang.Ja megvan.
Amúgy ezek szerint ha minden héten 5 darabot portolnak, akkor 300 hete kezdték el portolni a játékokat, 2013-14 körül. or what...
-
de nem értem miért nevezed így.. Ez nem egy másik áruház, Steam vagy Epic store. Ez egy hardver,amiért fizetsz, fizikailag létező dolog, amit online kapcsolaton át érsz el. Nvidiának nem a platfromért fizetsz, hanem a hardverért , amit biztosít. A játék futtatása az adott kiadói storeon át megy..
rohadtul nem látom át mi köze mondjuk a Blizzardnak ahhoz , hogy én mit veszek az Nvidiától és milyen hardveren futtatom a játékot amit tőlük vettem.
Ha ott ülök egy Nvidiás szerverterembe és feltelepítem a játékot arra gépre amihez legálisan jogosultságom van akkor arról letilt az Epic mondjuk? mert itt semmi másról nincs szó csak egy rohadt nagy hatótávú vezeték nélküli egérről és billentyűzetről. Az a hardver amin fut az én részemre van bocsájtva pénzért, amíg játszok rajt..de egyébként lehet , hogy valóban felesleges a rugózás és csak formalitásról van szó, Már persze ha naív vagyok ezt gondolom, de mivel ismerjük a kiadókat nagyon jól tudjuk valójában mi áll mögötte.
lenox : nem látom át az összefüggést.
-
a tartalmaik elérhetővé tétele az adott áruházon át történik, ehhez semmi köze annak, hogy én milyen hardveren nyitom meg a Steamet vagy a z Epic storet. Megvettem a játékot, ha egy Fujitsu laptopon nyomom vagy egy asztali PC-n vagy egy szerveren a felhőbe pont nem lenne hozzá semmi közük mert a hardverért én fizetek nem ők, mint ahogy a játékért is fizettem nekik amit ráadásul azon a felületen át használok amit ők biztosítanak nekem, azaz az Epic storon át a Steamen át stb...
Mondjuk rátettem volna a házamat melyik oldal mellett fogod letenni a voksot látva a címet,és kinek a jogait tartod fontosnak. Mert mi itt páran a felhasználókét, amik sérülnek ezzel a húzással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest