- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Akkor most elmagyarázom neked is,mert látom nem nagyon fogtad fel amit írtam.Ez egy informatikai fórum,tudod itt ilyen dolgokról beszélgetünk.Gondolom ez már feltűnt.Az,hogy még milyen egyéb dolgokat szeretünk,az nem ide tartozik.Főleg nem "ON"-ban...
Azt meg végképp nem értem,hogy neked mi közöd az én magánéletemhez.Erről légy szíves akkor alkoss véleményt ha én is tettem ilyesmit,vagy ha egyáltalán ismersz.
Amúgy tudom honnan fúj a szél... sértve érzed magad ugye?Akarsz róla beszélni?Szerk:
Jut eszembe,feloldható a 6950 összes shader egysége... mi erről a véleményed?Szerintem semmi értelme,pár százalékos javulást látok eddig,ennyire kevés lenne a ref. 6950 és a 6970 között?
-
TTomax
félisten
Nem is ezzel van a gond hanem a hatalmas difivel...azért plusz 10A az plusz 10A..nem csodálkoznék ha egy-két 6950 idő előtt távozna az örök pixelmezökre...azt hittem amúgy kisebb a difi... akkor ezek szerint a pcb 312W-ra van hitelesítve az XT esetében,és 192-re a Pro esetében... hatalmas a difi.. hatalmas...
(#225) alekszej
Ha az 580 több mint dupla árát ki kell csengetned a (hasraütés) plusz 80%-ért cserébe a GTX460-hoz,nem tartanád olyan korrektnek.. -
TTomax
félisten
A nyákon a QA pecsétben nem az van,hogy a 6950 16A-ra a 6970 pedig 26A-ra van tesztelve?Elég nagy difi...
-
TTomax
félisten
A shader menni fog egy darabig,de a memória necces lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Netflix
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest