- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Próbálom elképzelni mire jó 2 megjelenítő egy HTPCnél..egyidőben ketten neteznének\filmeznének róla fülessel, vagy mire? Biztosan van végülis olyan akinek kettő kell, nem kétlem. Csak akkor ez a kari nem neki(k) készült.
Vanak LP Parphelia 750P karik 2 megjelenítő támogatással (de játékra kuka).. -
Speed®
titán
Gondolom nem maxon (és nem 60+ FPSel), hanem tipikus multibeállítással.
Néztem 790GX teszteket, izmos procival 1024@max AA/AF nélkül 30FPS..
Nem mondom, hogy gyenge, egy IGPtől nem rossz, de CoD4 régi motoros.
Nálam akkor játék a játék, ha 720p felett tolom maxon és 60+ FPSel megy. -
Speed®
titán
Nekem nem volt anno rá pénzem, de rá egy évre már tudtam venni egy 64MBos Leadteket feleannyiért amivel én lettem a falubeli fiatalok közt a HMCS
A mai napig használatban van egy MX400 Pro (200/200) az XM600as (DC P3 RD memóval..) kisgépemben, NB47Jvel passzívan vígan elvan..a mai hasonló megoldások közül megnézném melyik bír ki majd ennyit..Gyuri27
A 780G/790GX IGPi azoknak, akik a HTPCt játékra is befognák, tételezzük fel pusztán egy 720ps TVn. Nem sokmindent bírnak el ilyen felbontásban értelmes részletesség mellett a mai játékokból (CoD4, Ass.Creed, GRID, GoW, WiC, stb.). -
Speed®
titán
Félelmetes, alig 8 éve egy 20 millió tranyós LP G2MX400ért mennyire meg voltam dögölve és milyen áron volt. Most meg ugyanekkora méretben 25x annyi tranyó tranyó van összezsúfolva 16xos memómennyiséggel..fejlődtünk pöppet ;)
-
Speed®
titán
OTES-Outside Thermal Exhaust System (a meleg levegő távozik a gépből).
Valóban a 3850 a konkurense, de nem fogyaszt többet, illetve gyorsabb is.
Cserébe viszont nincs még hasonló megoldás belőle, így ez a nyerő most.^Clown
A 790GX 32 bites memóval van megáldva..diszkrét 3450/70 karival CFbe kötve is igen karcsú ehhez képest. Nem rossz a 790GX ha multimédiáról van szó, de azért a játékokhoz nem mondanám nyerőnek, ~7300GT(DDR2) szint.
Ez akkor lenne érdekesebb, ha G94b magos (55nm) lenne és támogatná a Hybrid Powert, így egy megfelelő lapban tuti megoldás lenne HTPCbe, csak akkor kapcsolna be\fogyasztana\melegedne amikor játékra kerülne sor.fagy53
Nem melegedik olyan vészesen a G94, ha átkerül 55nmre, még kevésbé fog.
Lehet HTPCben is okosan kialakított szellőzést csinálni halkan\hatékonyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest