- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
Az 1 gigás 7850-esre nem jön az átdolgozott hűtés? Vagy az alapból V2-ként jön ki?
-
matteo_szg
őstag
Egyébként a cikkben szereplő árak erősen az "ajánlott" kategória. Értsétek ezt úgy, hogy pl. IPON-ban 10-15k-val olcsóbban is megvehető bármelyik.
-
ZeroLimit
tag
Olyan jók kártyák jönnek ki sorban és olyan drágák is
-
miresz
veterán
Jól néz ki,nekem bejönnek ezek a "bálnák" .Annó a 6970-est szerettem volna venni ilyen 3 slottos hűtéssel.
-
-
Prison85
senior tag
Ha egyszer kártya csere lesz nálam (közeljövőben semmiképp), akkor újra bepróbálkozok egy 3 slotos ASUS -sal. Közben megtaláltam a képeket is és sajnálom, hogy ilyen rövid volt a barátságunk...
Nem "vérpisti" a hűtése, egyszerűen csak hatékony. Magas fogyasztású kártyát is hűvösen tart folyamatos terhelés alatt mindamellett szinte hangtalan. TwinFrozr III ehhez képest felettébb hangos. Ehhez képest...
A 7850 szerintem reális áron van.
Szerk:
3 slotos DirectCU II szintén nálam mATX lapon: -
7600 GS
addikt
Én már több mint 1 éve használok egy ilyen 3 slotos szörnyet, egy GTX570-et pontosan. Csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. Terhelés alatt is csak 1400-at forognak a ventik, idle-ben pedig valami eszméletlen keveset, nem is lehet hallani a kártyát, de eközben hűs (35-37 fok) marad. Ha valami, akkor ez megéri a pénzét.
-
Prison85
senior tag
Brutális ez a 3 slotos hűtés! 2 napig élvezhettem én is egy ilyet egy 560TI 448 -on (210W) és folyamatos terhelés alatt is hangtalan. Sajnos a kártya rövid idő alatt trapára ment, csalódtam a márkában így MSI -re váltottam. Lényegesen hangosabb, mint az ASUS volt, de legalább működik.
Szerk: majd keresek elő képet, hogy mennyire is tölti ki egy ház belsejét.
-
.mf
veterán
válasz
Kronos3000 #8 üzenetére
A legolcsóbb is több, mint kétszer annyi, mint amennyibe az eddigi legdrágább videókártyám (4850 megjelenéskor) került.
-
TeeBee73
veterán
7800/7900... Azt hittem először, ez egy retró nVidia cikk...
-
Kronos3000
senior tag
Olcsó nép-vga...
-
sbai
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #5 üzenetére
Fél???
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Féltéglaaaaaaaaaa
-
mghltm
addikt
annak ellenere, hogy az amd csokkentette a 7xxx-esek arat, ujtojason a v2 7870-es 20 dollarral tobbe kerul...
-
brian1987
tag
Vér Pistike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest