- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Pont azt szerettem volna leírni, hogy mindenkinek a saját igényei alapján kell dönteni. És a komment rengetegben is kell e szerint kell értelmezni a dolgokat.
Ezért próbáltam hozni előbb is a példákat. Ha valaki leírja, hogy csak a több ezer dolláros fülhallgató a jó, akkor én nem állok le vitatkozni vele, tudom, hogy "nem nekem szól".
Vannak igényességi szintek, ezt olvasóként fel kell tudni mérni, nem könnyű. És szó sincs a másik lenézéséről.Itt konkrétan kommentelt hat felhasználó, aki ha azt írja, hogy nem jó ez a koncepció amit az MS akar ezzel az egérrel, akkor én tudom, hogy miért írja.
MongolZ-nak meg én is leírtam, hogy van ilyen egerem otthon, nekem csak szinte netezésre van használva, ott van mellette a Zowie amit csak játékokra használok. Leírtam, hogy én miért csak arra használom, mert megáll. Ezért számomra nem számít jó szenzornak. De egy szóval se írtam, hogy ne lenne olyan ember akinek jó lehet.
-
.LnB
titán
Semmi féle elitizmusról szó sincs. Azt kell megérteni, hogy mindenkinek mások az igényei. A ph!-n sok ember megfordul minden egyes témában. Van aki többet engedhet meg magának, van akinek nagyok az elvárásai, és van aki megelégszik kevesebbel is.
Például ha bemegyek a fülhallgatós topikban akkor ott van olyan fórumtárs akinek több ezer dolláros fülhallgatója van. Ő audiofil, biztos ő is tud az én szerény igényeimnek megfelelő fülhallgatót ajánlani, de az ő preferenciái mások mint nekem. Ugyan így van szinte minden topikban, van akinek csak a 1080 Ti VGA a megfelelő (akár rögtön kettő is).Az egereknél sem más a helyzet. Sőt. Alapjába véve az egértől elvárható a precizitás. Az egér egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy precíz legyen. Az mellett, hogy kényelmes, és tartós. Az én értelmezésemben nincs olyan, hogy "kicsit precíz", nincs "majdnem jó". Ha egy egér szenzora hibázik normál, vagy kicsit komolyabb (nem extrém) használat mellett, akkor az nekem nem precíz. És itt szerintem sokan így gondolkodnak.
Otthon itt a BluTrack egerem. Rántok rajta egy gyorsabbat azt megáll, feladja a harcot. Ez netezésnél nem hátrány, sose kellett még extrém gyorsan kattintanom egy egy honlapon. De multi FPS-ben ez azért rendszeres jelenség. És ha ott hibázik a szenzor, akkor az minden csak nem jó, nem precíz.
Mindenki döntse el maga, hogy szerinte mi a jó, de olyanokkal kár leállni vitatkozni aki a témában sokkal jobban otthon van, rengeteg terméket kipróbált már. És most nem magamra gondolok!
-
.LnB
titán
Akkor csinálj az asztalon egy 40-50cm szabad helyet az egének. És 0-tól rántsd már meg izomból egy 45cm-en keresztül. És írd le mi történt. CS-ben, Quake-ben, jobb esetben csak bepörög az egér. De legtöbbször meg is áll a kurzor mint a szög. De amúgy tényleg jó szenzor. Netezésre!
(Nekem is van otthon ilyen egerem.)
-
.LnB
titán
válasz
SunMount3r #38 üzenetére
Egyre erősebbek a pletykák (vagy talán már hivatalos is?), hogy a Microsoft elhozza az Xbox-ra az egér+bill támogatást. Gondolom ez az egér is oda van zánva. Egy konzolosnak meg, aki kontrollerrel FPS-ezett eddig, azoknak tök mind1. Lehetne golyós egér is..
-
.LnB
titán
Nekem 4 éve van itthon egy BlueTrack-es MS egerem, netezésre használom. írtam is bemutatót róla logoutra, nem tesztet csak bemutatót, és nem olyan minőségben mint amiben ti szoktatok egerekről írni. Talán az volt az első logout írásom.
elkapott a nosztalgia. Na szal' napi szinten használom az óta is. Semmi baja. De tényleg semmi. (ez idő alatt mondjuk jó pár Razer megdöglött volna már)
Sőt néha játékra is használom mert nekem nagyon kényelmes (Witcherben például.) De egy Cs, Quake alatt halott ügy. Nem tudom milyen szenzor lesz ez pontosan, de semmi jóra nem számítok.Kb olyan szutyok leszbez is mint a Habu volt.
-
.LnB
titán
Jajj de megörültem mikor megláttam a hírt. De csak addig tartott az öröm, míg el nem olvastam a hivatalos oldalon szereplő specifikációkat. Valami jó szenzorral, és némi súly csökkentéssel baromira kellene. De így? Megvárjuk Vanir logoutos tesztjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest