Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megvettem egy c5-öt, zseniális készülék de a kamera sajnos nem hozza a minimumot.
-
Wesder
titán
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Tudom hogy unalmas, nekem is tele van a tököm velük, csak gyorsan letudtam, mert màs is ugyan úgy elsütötte volna
-
Jó lenne ha megjelenne nálunk is a C széria, ahogy az előttem lévők is írták. Ha csak fele olyan sikere lenne mint külföldön J7 Primnak.
Wesder
Felesleges ezeket a fa vicceket hozzáfűzni, már unalmas. -
Fejvadi
nagyúr
Tetszett a "C" széria, de szolgáltatónál nem láttam.
-
janeszgol
félisten
Idehaza is árusíthatnák a C-széria tagjait. (Oké, GSM-ben van, de az nem érdekel.)
-
zsolt501
nagyúr
Én ezt az infót találtam a készülékről, vagyis lesz 6GB RAM-os verzió is nem csak 4GB-os
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest