- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
De az előbb a sima Note-ról volt szó, nem az Ultráról. A Sima Note nem lesz több, az maximum annyi lehet, mint az S20+ (de inkább még annyi se, hisz van amiben gyengébb lesz annál, pl. kijelző, szóval inkább S20 és S20+ közé mehetne, legfeljebb 330-340k-ért). A Note20 Ultra, na az már lehet, hogy több lesz az S20 Ultra kezdőáránál, bár nem lenne sok értelme annak se, mostanra utóbbinak úgyis esett az ára. És persze ezek is mind irreleváns árak, hisz szinte senki nem veszi közvetlenül a gyártótól őket. Szolgáltatóknál meg azonnal más lesz az összkép, na meg a jelenlévők közül amúgy sem akar senki sem ilyet, csak eljött ide sírni mindenféle kitalált árakon meg problémákon. Problem solved.
-
Juhaszatti
addikt
Az S10 5G is drágábban nyitott idehaza mint a Note 10, szerintem az S20 Ultra is a Note 20 felett marad. Ami afölé megy majd szerintem, az a Note 20 Plus.
Kb Note 10 -> S20 Ultra -> Note 20 Plus sorrendben, ahogy a tavalyi szériáknál.
Aztán persze lehet, hogy nem lesz igazam. -
h4h01
senior tag
Még a tavalyi 855-nél is gyengébb az idei exynos..de átlag Béla úgy sem veszi észre..úgy hallottam ez a glasstic is menő lesz a sima note 20-on..meg a qled tv is majdnem olyan mint az oled..Remélem azért töltő lesz a dobozkában
Az idei Samsung telefonos felhozatal valahogy nem üt..pedig lassan az Androidos piacon kb. egyedül maradtak mint "prémium" gyártó, sajnálom is őket
..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest