Fehérben pózol a Note20 Ultra

A szolid körítés még inkább kiemeli a méretes hátlapi kamerarendszert. A Note20 Ultra lehet az első Galaxy Gorilla Glass Victus üveglappal.

Hirdetés

Napokon belül elstartol a Samsung Galaxy Note20 család, élén az Ultra kiszereléssel, amely feketében már megmutatta magát, most pedig a visszafogottan csillogó fehér változat pózol virtuális kamerák előtt, lévén renderképen pillantható meg. A lényegre törő, szolid fehér kivitel a Huawei P40 Pro+-nak is jól állt, kiemelve a funkciók elsőbbségét a dizájnközpontú szemlélettel szemben, és legalább annyira hangsúlyos a Note20 Ultra hátlapi kamerarendszere.


(forrás: 91mobiles)

A 91mobiles információi szerint a szóban forgó modell lehet az első telefon a Samsungtól, amely a Corning frissen bejelentett edzett védőüvegével, a Gorilla Glass Victusszal lesz felszerelve. Az őszi, nem hajlítható Samsung csúcstelefon tehát rengeteg izgalmat ígér, igaz: akad pár kevésbé meggyőző pletyka is, miszerint Európában marad az Exynos 990 SoC a Snapdragon 865+ ellenében, illetve a sima Note20 pedig plasztikra cserélheti az edzett üveg hátlapot.

Előzmények

Hirdetés