Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsof Nokia
aktív tag
Van aki itt lottózik?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha jól tudom, csak az 1/10-e

-
concret_hp
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
ha tudod, hogy az árának kb. a fele jut a díjalapba, ez azért nem olyan meglepő

-
juliabrilke
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Szerintem a legtöbben nagy bukóba vannak eddig. De sokan pl. nem mernének kihagyni egy hetet, mert félnek, hogy PONT akkor jön be.

-
Crystalheart
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Mi eddig többet nyertünk kettessel meg hármassal, igaz, csak pár forinttal

-
juliabrilke
veterán
Azért a legtöbb emberrel kiszámoltatnám, hogy összesen mennyit pénzt tett fel szerencsejátékra és mennyit nyert vele.

-
Jakesz
addikt
Én nyár óta kezdtem el lottózni, igaz 17 éves vagyok
(Tudom-tudom, de nem szoktak belekötni ott, ahol feladom). Eddig a hatos lottón összejött egyszer egy hármasom, amely 1075 Ft-ot eredményezett 
-
válasz
Crystalheart
üzenetére
Majd ha egyszer megálmodod, írj egy pü-t

-
Crystalheart
őstag
Ha megálmodod előre a számokat úgy nő az esélyed.

(Anyám egyszer megálmodta, de kettőt reggelre elfelejtett. Mindkettő egyel mellé ment. Szívás, akkor volt 4 mrd fölött. Megérte volna körbetorpedózni...
) -
Kicsit frissítettem a bejegyzést.

-
csimav
őstag
Ezért ajánlom inkább a tippmixet.
2-3-4 meccset felrak az ember egy szelóra, ha bejön nyerhet akár 500 Ft al több ezret is.

-
e=mc²
őstag
En mindig ugy megyek be a lottozoba...

Amugy az a szep, amikor valaki mindig ugyanazokkal a szamokkal jatszik mar evtizedek ota, es csak azert vesz szelvenyt, mert ugyis pont azon a heten sorsolnak ki...
Es van egy ilyen megtortent eset a tavoli rokonsagban. Szegenyket nyugtatni kellett heteken keresztul...
-
csimav
őstag
rohadtul nem éri meg

Papám nyert még régen nagy összeget(400.000 Ft), de azóta nem nagyon nyerünk. -
cucka
addikt
Ha megérné lottózni, akkor a lottót szervező cégnek veszteséges lenne a játék szervezése. Ezen nincs mit számolgatni, józan paraszti ész.
-
marcell1993
tag
hát ez teljesen igaz
-
stangli
senior tag
Lottózni természetesen nem éri meg, de 200 ft-ért maga a nagyobb nyereményre való reményt vásárolják meg az ember... én speciel néha ha veszek akkor csak egy mezőt vásárolok, egyel is ugyanakkora az esély mint négyel vagy akár 100 db szelvénnyel...
-
Wolverine
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
A számítása nem tudom, min alapul, de teljesen rossz
Bármikor prezentálok 45 olyan szelvényt, amiből nem lesz egyetlen kettes sem. -
concret_hp
addikt
"Vagyis, hogy biztosan legyen 2 találatos, kell venni 45 szelvényt, ami 45 x 200 Ft = 9 000 Ft."
helyett "hogy várhatóan legyen 1db 2 találatos..."
azért nem mind1 
egyébként meg nyílván -EV, különben nem lenne lottó

-
válasz
remington2
üzenetére
Vagyis megveszik a bizalmat, hátha nyernek. De nagyobb eséllyel nem, mint igen. Vagyis "befektetésnek" ez nem jó

-
remington2
senior tag
Ez a számolgatás szvsz nem megfelelő megközelítés a kérdésnek, mert ez nem mint statisztikai játék népszerű, hanem SZERENCSE. Senki sem megy be a lottózókba úgy, hogy "na, már csak 300000000000 szelvényt kell megvennem, hogy ötösöm legyen". A számok, amelyek kifejezik az elméleti nyerési esélyt, csak a realitást tükrözik, de azt látod minden nap, reggeltől estig, a munkahelyen, a boltban, a fizetéseden, stb. stb. Viszont, a lottózóban akár első alkalommal is nyerhetsz ötöst, mert szerencse kérdése, ezért is hívják úgy, hogy szerencsejáték. A lottó ötösökről sem hiszem (még a négyesekről sem), hogy milliárdokat fektettek volna bele, vannak olyanok, akik csak néhány hónapja játszanak, vannak, akik évek óta. Jól írták fentebb: reményt vásárolsz vele. Ha SZERENCSÉD van, akkor nyersz. Ha nincs, akkor nem.
Az más kérdés, hogy érdemes-e erre csak erre hagyatkozni, és várni a Messiást, hátha jobbá teszi az életem. Más részről szomorúnak tartom, hogy sokan más emberek reményvesztettségén akarnak meggazdagodni, vagy inkább a remény iránti vágyán.
-
Jakesz
addikt
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Én még nem lottózhatok, mivel még csak 17 éves vagyok, de nem is fogok, mivel már most úgy érzem, hogy függőséget váltana ki belőlem

-
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Pont ezt vezettem le, hogy nem éri meg... Na mindegy

-
Badman 4ever
őstag
Nyerni vagy nem nyerni, ez már régi kérdés, szerintem megéri, ha csak heti egy szelvényt veszel.....vagy meghackeled a sorsológépet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
McKane
senior tag
Ha én havonta alán egyszer ha lottózom, mindig nyerek..
Tapasztalatot, ezt biztos..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikulas30
tag
Csak nem tudom egy hét alatt ki,vagy kik töltenek ki annyi mezőt hogy meglegyen az ÖTÖS!!!!!
DE amúgy rendben van a számtan

-
Levezettem a többi találathoz is.
-
törölt tag
A szerencsejátékot úgy találják ki, hogy a mögötte álló cégnek érje meg. Kalandor frappánsan megmondta a #2-ben.

-
gabor85
őstag
Jut eszembe, még ki kell váltanom az 1290 forint nyereményemet, amit nyertem 3 mezőn!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)