- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Amit megtanult, azt megérti filmekből, és rögzülhet a használata is, de azért azt megnézném, ha valaki filmnézés közben elkezd szótárazni.
Nézek én is angolul filmeket, tudom, hogy a feliratok mennyit tévednek/félreforsítanak, arra nem lehet alapozni.
Ha nincs meg egy alap tudás/olvasott tanulás/magolás, akkor a filmek mit sem érnek.
Nekem is elég volt egy év az iskolában ahhoz, hogy tudjam milyen sokat nem tudok, pedig nem okoz gondot az angol. (se a német)
De én tanultam is, és sokat beszélek külföldiekkel. De senki ne várja a sült galambot, filmek nézése közben átsiklik az ember azok felett, amit nem tud. Ahhoz, hogy tanuljon is valamit melette, igenis akarat kell, ami láthatóan itt nincs meg.
Ha érettségire van szülsége, akkor maradjon meg a németnél, ha szeretne angolul tanulni akkor váltson.
Az érettségi meg nagyon gyenge, az alapfokú vizsgához inkább az érettségi 5-os passzol, de egy nevetséges nem tudással is meg lesz a 2-es. -
Depression
veterán
Egyetemen 3 nap alatt megtanulnál.
Egyébként benne van a nevében is, egy nyelvet tanulni kell, magától nem jön, teljesen mindegy, hogy német, angol, orosz, vagy bantu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bestbuy játékok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged